Zet ideeën om prototypes in een weekend

Breng uw ideeën tot leven. Meer dan een weekend, in 50 uur. Dat is wat leest op het In50hrs website.

Wat betekent een idee dat voor een ondernemer of een aspirant-ondernemer? Ik denk dat heel veel. Zeker, want dat is waar alles begint.

Maar is het hebben van een idee genoeg? Wat is er nodig om dat idee meer dan alleen maar een idee te maken? Gaat het om zichzelf op te bouwen? Duidelijk niet. En vooral als u een aspirant-ondernemer of een student, is het des te moeilijker voor u om te antwoorden op veel van uw vragen te krijgen.

Dus wat doet men eigenlijk doen? Nou, een dergelijke gebeurtenis die mensen bij elkaar brengt om niet alleen een idee en bespreken, maar om samen te werken in het weekend en daadwerkelijk een prototype van uw ideeën. Iets dat potentieel echte problemen kon oplossen.

Dit jaar ga ik om dit evenement bij te wonen om daadwerkelijk uit te vinden waar het allemaal over gaat en zinvol van hoe dit proces werkt echt en waarschijnlijk krijgen om te communiceren met een paar mensen om uit te vinden hoe nuttig deze gebeurtenis werkelijk is. Dus voordat ik dat doe, laat me je een idee over wat dit evenement is alles over.

In50hrs is het in wezen een Idea-to-Prototype platform voor diverse aspirant-ondernemers, studenten, mensen met een, goede ideeën, ontwikkelaars, productontwerpers om samen te komen en te werken aan een aantal ideeën die u zullen helpen echte problemen op te lossen en verder uit te bouwen werkende prototypes over een weekend. De prototypes In principe krijg demonstreerde op de “Demo Evening” naar collega’s en een panel van jury.

In50hrs begon in maart 2011 toen Dorai Thodla, Suresh Sambandam en Vijay Anand samen samen met andere mensen uit de Chennai startup scene om samen een gemeenschap streven naar meer en meer samengewerkt pogingen aan te moedigen om mensen bij elkaar te krijgen binnen een weekend te zetten en het bouwen van een prototype kwam meer dan 50 uur.

Wij geloven dat het een cruciaal stuk in de opstarttijd ecosysteem, – in het onderwijs mensen hoe ze prototype, en ondernemers het aansluiten in de gemeenschap terug te geven (zo vroeg als ze te zien product-markt-fit), zodat de volgende oogst van ondernemers leren van hun leeftijdsgenoten. De meeste van alles, het volk duwtjes eerder handelen dan zitten op hun idee, en te leren een vaardigheid of twee langs de weg, “zei de oprichters op de site.

Het gebeurt in vier steden: Pune, Chennai, Trivandrum en Bangalore. Pune op 5-7 april, Chennai op 19-21 april en Trivandrum op 03-05 mei 2013. Dit zijn degenen waarvoor registraties hebben opengesteld. Ik zal aanwezig zijn op het evenement in Pune om een ​​idee van wat het allemaal over gaat en hopelijk om te communiceren met de mensen die er zijn en meer informatie over het evenement en hoe nuttig zal dat zijn voor iedereen weten.

Als u een aspirant bent, ondernemer, student, een ontwikkelaar, product designer dan kun je kiezen om naar dit evenement. Natuurlijk is er een inschrijfgeld, maar dat je het weet.

Voor zover de agenda gaat op de website, zou de eerste dag al over het indienen van de ideeën, de toonhoogte sessies en dan is de aftrap voor het prototype te bouwen. Op zaterdag zullen de teams bouwen op hun prototypes en rond lunchtijd, zal er een gast ondernemer praten anders is het meestal het hacken van de hele dag lang. En de laatste dag zou demo dag waar de teams zullen moeten functioneel prototype demo’s te geven.

Dus zou ik zeker kijk ernaar uit om het bijwonen van dit evenement en het krijgen van inzicht over wat er werkelijk gaat in het maken van een dergelijke gebeurtenis en wat het oplevert voor de deelnemers. Ik zal ook de kans krijgen om de betrokken personen en degenen die zullen het bouwen van deze prototypes en zou terugkomen met een ander blog met mijn lessen en nog belangrijker inzichten over hoe nuttig een evenement als dit is voor het ecosysteem te praten.

Wolk, Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO; Start-Ups, Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie opleiding; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce strijd; Start-Ups ; Waarom de Chinese India’s Hike bode in een eenhoorn hebben getransformeerd en wat WhatsApp kunnen leren

Wat is In50hrs?

Als u vragen heeft voor de organisatoren of de mensen die deelnemen aan dit evenement, laat het me weten.

Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO

Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie training

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

De In50hrs Story

Waarom de Chinese India’s Hike boodschapper hebben omgevormd tot een eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren

Waar gaat het gebeuren?

Wat te verwachten?