Zendesk revamps iPad app voor de mobiele customer service teams

Zendesk heeft iPad ondersteuning die nu al een tijdje, maar de klantenservice software provider ging terug naar de tekentafel voor zijn nieuwe app.

De toevoeging van een iPad app lijkt onvermijdelijk voor vrijwel elk bedrijf deze dagen – vooral een toegewijd aan het leveren van cloud-gebaseerde software.

Maar Zendesk aangeboden enkele beweegredenen waarom deze veranderingen tot het punt waar het wordt beschreven als “nieuw” geheel is gemaakt.

Voor een, sinds Zendesk eerst zijn iPad app twee jaar geleden gelanceerd, haalde het bedrijf in San Francisco dat het percentage bedrijven die customer service via een mobiele app is verdubbeld.

Bovendien Zendesk voegde eraan toe dat meer dan 60 procent van zijn klanten een mobiele dienst app hebben gedownload om ten minste één apparaat – met zijn iPad app als de derde meest populaire.

Zo Zendesk voorgesteld dat de verschuiving waarmee mobiele customer service teams geïnspireerd een grotere focus op het leveren prestatiemetingen en de geschiedenis van de klant aan werknemers, terwijl on-the-go.

Een aantal van de nieuwe functies in deze versie van de iPad-app zijn ticket activiteit onthullend trends in de omvang van de nieuwe tickets en efficiëntie in reactie, evenals een leaderboard het weergeven van statistieken op een oogopslag. Die statistieken bestaan ​​van de klanttevredenheid, opgelost tickets, responstijd en de productiviteit van het support team.

De Zendesk voor iPad is nu verkrijgbaar via de Apple App Store en via de website van Zendesk’s te downloaden.

Screenshots via Zendesk

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië