Wat RIM moet doen op de BlackBerry 10 lancering

De BlackBerry 10 lancering zal deze week gebeuren en RIM hoopt zij haar kwijnende bedrijf jumpstart. Het nieuwe besturingssysteem moet worden onthuld in de diepte en nieuwe toestellen, ook. Launch events alleen vangen de aandacht van het kopende publiek als ze goed gedaan, en hier is wat RIM moet doen om ervoor te zorgen dat dat gebeurt.

Gebruik de nieuwe telefoon (s) om te pronken met de BlackBerry 10 OS

BlackBerry 10: De underdog komt nadat Windows Phone, Verizon, AT & T, zal T-Mobile dragen BlackBerry 10 telefoons; gemakkelijk geld RIM’s zullen verdwijnen met BlackBerry 10; Carriers geïnteresseerd in BlackBerry 10, zullen ontwikkelaars en consumenten bijten; RIM opent BlackBerry 10? deur voor pre-release enterprise testen; RIM’s BlackBerry 10: Waarom ik geloof nog steeds

Hoe goed BlackBerry 10 wordt ontvangen door de pers en het publiek zal afhangen van hoe goed RIM toont het af op het evenement. De enige manier om dat goed te kunnen doen is om de werkelijke demo’s te geven aan een nieuwe telefoon, met duidelijk wat zowel het besturingssysteem en de telefoon ter tafel te brengen.

; BlackBerry 10: Bringing opwinding terug naar mobiel

Hoe goed BlackBerry 10 wordt ontvangen door de pers en het publiek zal afhangen van hoe goed RIM toont het af op het evenement.

Als RIM execs zijn niet goed in het uitgebreide demo’s, brengen iemand die de demo’s kan doen om groot effect. De demo moet weg feilloos te gaan, toont elk aspect van het bedienen van de telefoon / OS. Bijzondere aandacht besteden aan de Boodschap Hub, de nieuwe unified inbox die inkomende berichten van elke soort verzamelt. BlackBerry heeft deze altijd goed gedaan dus laten zien waarom het is nog beter (en gemakkelijk) in BlackBerry 10.

Naast het tonen van de belangrijkste kenmerken van het OS, pronken met twee of drie grote apps die beschikbaar moet zijn bij de lancering. De app ecosysteem is een cruciaal onderdeel van elk platform en als een gloednieuwe BlackBerry 10 heeft verschillende top apps uit de get-go. Laat zien hoe goed ze werken op de nieuwe telefoon en maken de mensen willen dat de telefoon om die apps draaien. Facebook zou een heel goed in deze demo om te hebben.

Zelfs als het niet klaar om te verkopen op het moment van de lancering, RIM moet actief worden gewerkt aan een telefoon met een 5-inch display (of groter) en pronk met het, hoe kort ook. Keuze is goed en het gaat een lange weg om aan te tonen dat een groot toestel is in de werken.

Een groot scherm iPhone is non-existent en dit is een gebied dat RIM kan concurreren met Apple. Niet iedereen wil een telefoon met een 5-inch scherm of groter, maar grote Android-toestellen al op de markt zijn goed te doen. RIM moet men om te concurreren met Android en de iPhone grote leegte te vullen.

Keer op keer zien we gebeurtenissen die een grote buzz voor een nieuwe gadget te bouwen en vervolgens verliezen door het geven van een fuzzy beschikbaarheid datum ergens in de verre toekomst. Dat is ongeveer net zo effectief als het tonen van een fantastische trailer voor een nieuwe film en vervolgens met de release datum van de “Q4 volgend jaar”.

Launch gebeurtenissen die opwinding te creëren voor een nieuw product de buzz volledig verliezen als ze niet over een vaste datum voor beschikbaarheid die dicht bij de datum van het evenement. Het is nog beter als de eerste BlackBerry 10 telefoon is verkrijgbaar bij de sluiting van de lancering.

RIM is in de problemen en een goede ontvangst door het publiek van zowel BlackBerry 10 en een telefoon is van vitaal belang als het bedrijf is om een ​​slechte situatie om te draaien. Mis deze meest fundamentele fout maken; trots aan te kondigen een exacte datum hooguit een week of twee weg als mensen eigenlijk een van deze telefoons te krijgen.

succes van BlackBerry 10 zal in hoge mate afhankelijk van hoe goed de lancering gaat in de Verenigde Staten De enige manier om dat te realiseren is om tegelijkertijd nieuwe Blackberry 10-telefoons verkrijgbaar bij de grote luchtvaartmaatschappijen vanaf dag één zijn.

Het zou goed zijn om top execs van Verizon, AT & T, T-Mobile en Sprint op het podium bij de lancering evenement om duidelijk te maken dat mensen kunnen een BlackBerry-10 telefoon te krijgen kort na de launch event concludeert hebben.

RIM absoluut moet niet maken een exclusieve deal met één of twee van deze maatschappijen zoals vaak gebeurt in de Verenigde Staten BlackBerry 10 en RIM moet de grond lopen in de Verenigde Staten raakte en een markt beperkt door een zakelijke deal is zelfmoord. Launch overal is de enige manier om te gaan.

Veiligheid, BlackBerry’s DTEK50 niet in slaagt om de veiligheid lat, veiligheid, Quadrooter ‘gebreken van invloed zijn meer dan 900 miljoen Android-telefoons, mobiliteit; BlackBerry maakt zijn Hub software beschikbaar op Android-apparaten, veiligheid, BlackBerry’s’ verbeterd ‘crypto brengt dezelfde veiligheid, minder vertrouwen

De BlackBerry PlayBook is nooit hersteld van het debacle van de lancering. Hoewel RIM zijn tablet nog steeds duwt het moet niet ergens in de buurt van de lancering deze week.

Een BlackBerry 10 tablet kan worden ingevoerd op een bepaald moment in de toekomst, maar niet de opwinding van de lancering evenement voor de zo belangrijke telefoons niet verdunnen door het brengen van een tablet op het podium. De tech pers zal kruisigen RIM maakt niet uit hoe goed een nieuwe tablet zou kunnen zijn, dus bewaar het voor zijn eigen introductie-evenement in de toekomst. Als er een nieuwe PlayBook is echt goed dan zou het beter op zijn eigen evenement op de weg getoond, nadat de telefoons doen het goed.

De consumentenmarkt is belangrijk voor BlackBerry 10 aan de grond lopen, zodat het de primaire focus van de lancering evenement moet zijn geraakt. RIM zou zelfs een beroep doen op de jonge volwassen publiek dat een sterke segment van de laatste producten was.

Het segment onderneming mag niet worden vergeten op het evenement, maar, want het is nog steeds een groot deel van de slinkende marktaandeel van RIM’s. Laat zien hoe BlackBerry Enterprise Server (BES) is geëvolueerd met BlackBerry 10 om een ​​goede technologie voor bedrijven zijn. Laat zien hoe de nieuwe telefoon (s) een goede pasvorm voor bedrijven zal zijn, waardoor er geen twijfel over bestaan ​​dat bedrijven BlackBerry moet een goede uitstraling.

Naar aanleiding van de stappen in dit artikel kan een lange weg naar het opbouwen van grote buzz rond BlackBerry 10, zowel het besturingssysteem en de telefoons die draaien gaan. Het doel is om een ​​veel opwinding te creëren voor het nieuwe systeem en om dit te doen door daadwerkelijk mee te pronken en dan zet het op verkoop meteen.

Op dit uiterst belangrijke launch event RIM moet voorkomen dat het gebruik ingeblikte video als het voertuig mee te pronken. Dit leidt tot vragen over de bereidheid van het nieuwe platform. Iets minder dan een spannend launch event is onaanvaardbaar en ook daadwerkelijk pijn RIM meer dan helpen. En houd dit RIM werknemer band ver weg van dit evenement.

BlackBerry 10: De underdog komt nadat Windows Phone

Verizon, AT & T, T-Mobile zal dragen BlackBerry 10 telefoons

gemakkelijk geld RIM’s zullen verdwijnen met BlackBerry 10

Vervoerders die geïnteresseerd zijn in BlackBerry 10, zullen ontwikkelaars en consumenten bijten?

RIM BlackBerry opent 10 deur voor pre-release enterprise testing

RIM’s BlackBerry 10: Waarom ik geloof nog steeds

BlackBerry DTEK50 niet in slaagt om de veiligheid lat hoger

‘Quadrooter’ gebreken van invloed zijn meer dan 900 miljoen Android-telefoons

BlackBerry maakt zijn Hub software beschikbaar op Android-apparaten

BlackBerry ‘verbeterd’ crypto brengt dezelfde veiligheid, minder vertrouwen

Toon een nieuwe BlackBerry met een groot display

Geef een harde datum van verzending niet lang na het evenement

Lancering op grote luchtvaartmaatschappijen op dag één

vergeet tablets

Consument op de eerste, maar vergeet niet de enterprise

Bouw de buzz

Zie gerelateerde