Wat de iPhone van de toekomst eruit zou kunnen zien

Het hebben van een gooi naar het voorspellen van wat Apple gaat doen met haar vlaggenschip product iPhone is een favoriete bezigheid onder de experts. Echter, de meeste mensen de voorspellingen zijn weinig meer dan idee├źn getrokken uit de lucht. Maar door het nemen van een kijkje op wat Apple in het verleden heeft gedaan, en de patenten die het bedrijf heeft ingediend, kunnen we veel meer opgeleide maken.

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeistof schade

Nickolay Lamm van MyVoucherCodes.co.uk is gekomen met twee mogelijke ontwerpen voor een toekomstige iPhone. Het eerste renders is gebaseerd op over om Apple zou swap het metaal op de achterkant van de bestaande iPhone een doorschijnende plastic.

Veel van ons zijn zo gewend aan het gebruik van onze smartphones die we vergeten wat er in hen, “Lamm vertelde de website in een e-mail.” De iMac is doorzichtig gemaakt zodat het minder ‘vreemd’ en meer persoonlijk lijkt, in vergelijking met andere opties die allemaal zag eruit als grijze vakken. Apple kan hetzelfde idee in de iPhone te nemen.

De doorschijnende plastic zou het ook mogelijk Apple gemakkelijk – en goedkoop – invoering van een plons van kleur aan zijn iPhone lijn.

Lamm heeft ook een Apple patent aanvraag voor een iPhone gemaakt van gebogen glas genomen en draaide dit tot een realistisch render.

Hier is het beeld van het octrooi

En hier is het maken

Toen ik voor het eerst de nieuwe iPhone patent zag “, schreef Lamm,” het leek te futuristisch en ik was niet zeker hoe het zou vergelijken met de form factor van de iPhone 5. Na het maken van het concept, het patent ziet er veel meer mogelijk is en het is iets dat voor de iPhone 6 of 7 mogelijk is.

Het is natuurlijk de moeite waard gezien het feit dat beide van deze ontwerpen zijn speculatief, en zijn niet gebaseerd op iets ambtenaar van Apple. Toch zijn ze interessante ontwerpen, en een nieuwe kijk op de nu o zo vertrouwde iPhone ontwerp.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade