VS zullen niet staan ​​inactief ‘in het opladen van China meer dan cyberaanvallen

De Amerikaanse regering weigert om “stand stationair” in het gezicht van de staat gesteunde cyberaanvallen, aldus een hooggeplaatste Amerikaanse functionarissen, die streven naar China het land gebruikt om zijn punt aangetoond.

Apple Pay rivaal CurrentC gehackt; FBI Regisseur: Mobiele encryptie konden ons leiden tot ‘zeer donkere plaats; FBI chief vergelijkt Chinese hackers aan’ dronken inbrekers; Hackers infiltreren Witte Huis-netwerk; Teen hackers beschuldigd van het stelen van $ 100 miljoen in het leger, Microsoft technologie; Enterprise netwerkbeveiliging neemt achterbank met snelheid: McAfee; Militaire geheimen diefstal hacking spoor leidt naar Rusland; Facebook verdubbelt reclame bug bounty

Plaatsvervangend nationaal veiligheidsadviseur voor strategische communicatie Ben Rhodes zei tegen verslaggevers bijwonen van de Asia-Pacific Economic Cooperation (APEC) forum dat het Witte Huis niet stil in relatie tot wereldwijde spionage zal staan, zoals gerapporteerd door Reuters.

President Obama heeft Beijing bezocht deze week met het oog op de APEC-forum, een bijeenkomst van de Asia-Pacific leiders in de internationale betrekkingen bij te wonen. Volgens TIME, heeft de bijeenkomst geleid tot een overeenkomst tussen de VS en China gericht op het verwijderen van talloze tarieven op high-tech producten met het oog op de internationale verkoop van IT-producten te stimuleren.

Deze forums geven wereldleiders de kans om face-to-face communiceren op belangrijke kwesties, en Rhodes zegt dat het probleem van cyberespionage wordt het best behandeld door middel van een dergelijke dialoog.

Cybercrime, spionage en bewaking heeft een zware druk gelegd op de relatie tussen de Verenigde Staten en China. Vertrouwelijke documenten gelekt door de voormalige Amerikaanse National Security Agency (NSA) aannemer Edward Snowden onthulde de diepten van de Amerikaanse bewaking en spionage wereldwijd, waaronder; de regering hacken, van de Chinese telecommunicatie-bedrijven en onderzoeksinstituten.

De FBI-directeur gelooft dat Chinese hackers zijn niet al te subtiel, maar zijn nog steeds productief genoeg te breken in netwerken en loop met de goederen – kost Amerikaanse bedrijven miljarden per jaar.

In contrast, een rapport van de Amerikaanse beveiligingsbedrijf Mandiant vorig jaar beweerde dat China achter een “overweldigend”, percentage van cyberaanvallen; op Amerikaanse organisaties en bedrijven. De Amerikaanse had ook gezegd hackers gevestigd in China zijn gericht het land de regering en corporate computernetwerken, om gevoelige gegevens te stelen.

In mei, de Verenigde Staten gebracht vijf Chinese onderdanen omschreven als; militaire hackers; met het inbreken in de VS bedrijfsnetwerken om waardevolle handel gegevens te stelen.

Chinese ambtenaren hebben; afgewezen deze claims, zeggen dat er geen technische basis voor zulke beschuldigingen.

Vorige maand, FBI-directeur James Coney vergelijking Chinese hackers aan “dronken inbrekers ‘in een wereld waarin cybercrime” epidemie “proporties heeft aangenomen. Sprekend tot CBS, Corney zei

Ze stelen informatie die hun industrie ten goede zal komen. [Ze proberen te krijgen] Informatie die nuttig is voor hen, zodat ze niet hoeven te verzinnen – ze kunnen kopiëren of stelen, of leren over hoe een bedrijf onderhandelingen zou kunnen benaderen met een Chinees bedrijf – allerlei dingen.

Volgens de FBI-directeur, Chinese hackers kost Amerikaanse bedrijven miljarden per jaar.

Met het oog op de betrekkingen tussen de landen te verbeteren, een cybersecurity werkgroep die zal, gezamenlijk gevormd worden, door de VS en China wordt opgezet. Amerikaanse minister van Defensie Leon Panetta zei onlangs aan beide zijden had manieren om samen te werken op cybersecurity besproken, commentaar

Omdat de Verenigde Staten en China technologische mogelijkheden in deze arena hebben ontwikkeld, is het uitermate belangrijk dat we samenwerken om manieren om elke misrekening of misvatting dat zou kunnen leiden tot een crisis te voorkomen ontwikkelen.

Veiligheid, Hoe het niet om een ​​data-inbreuk te controleren (en waarom sommige echt willen dat je “pwned” get), veiligheid, Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD; Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid;? FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS gov’t ambtenaren

Lees verder: In de wereld van beveiliging

Hoe het niet om een ​​data-inbreuk te controleren (en waarom sommige echt willen dat je “pwned” get)

Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren