Verizon Wireless voegt Goed om Android lineup; Slecht nieuws voor RIM

Alsof Research in Motion niet genoeg zorgen te maken over had, heeft Verizon Wireless samen met Good Technology al haar Android-toestellen uit te rusten met betere enterprise-grade beveiliging en beheer.

Benchmark showdown: High-end Android-smartphones, Google Android: Een marktaandeel stofzuiger

Gezien de aanval van Android-apparaten en Apple iPhones in de onderneming, lijkt Verizon’s bewegen met Goed om rechtstreeks gericht zijn op Blackberry Enterprise Server. Het is één ding als RIM wordt verslagen in de consumentenmarkt, maar het is zeer zorgelijk van de onderneming verliest onderneming tractie.

Verizon zei dat Good for Enterprise zal het gemakkelijker maken voor IT-managers om Android-apparaten van Motorola, HTC, LG en Samsung zetten. De Android-Good for Enterprise combo omvat betere mobiele beveiliging en device management, zoals encryptie en remote wipe mogelijkheid. Good Mobile Messaging is ook opgenomen voor de agenda en contacten apps.

RIM zorgen monteren: Zal ​​haar kwart slag Torched?

De Verizon-Good deal is ook opmerkelijk, omdat RIM zwaar beroep op Verizon marketing voor de lancering van de Storm-apparaten. Als RIM zijn nieuwste BlackBerry, de Torch gelanceerd, het bedrijf koos voor AT & T eerste. Ondertussen, Verizon is duidelijk in de Android leger dat haar zinnen gezet op de iPhone heeft. RIM’s BlackBerry kan de collaterale schade.

Daarnaast is de Verizon-Goed nieuws is waarschijnlijk analisten zorgen. RIM meldt winst donderdag en meer dan een paar analisten geuit zorgen over het aanzien van de BlackBerry in de onderneming. Het toevoegen van Goed om Android kan niet garanderen enterprise adoptie, maar het biedt wel een veiligheid deken die zich vastklampen aan BlackBerry Enterprise Server.

Susquehanna Financial Group analist Jeffrey Fidacaro zei

Naar onze mening, de Blackberry 6 OS is een langverwachte en noodzakelijke upgrade voor RIM apparaten, maar het alleen opgenomen functies en functionaliteit die we geloven plaatst het gewoon verlegen van iOS 4 en Android 2.2. Bovendien, onze cheques met AT & T-winkels tonen Blackberry Torch vraag die enigszins teleurstellend. Hoewel we verwachten dat Blackberry 6 om een ​​upgrade-cyclus voor bestaande Blackberry-gebruikers in de komende kwartalen te maken, onze bevindingen tonen aan dat het nieuwe OS-platform is niet overtuigend genoeg om aanzienlijk slingeren gebruikers van de iPhone of Android-gebaseerde apparaten …

De toenemende belangstelling voor devices van werknemers binnen de onderneming, in combinatie met het bevorderen van functies en functionaliteit van platforms die concurreren met de Blackberry Enterprise Server wordt verwacht dat zij een materiaal kier in RIM’s enterprise armor geworden.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, hardware, Enterprise Software;; Sweet SUSE Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen! HPE haken en ogen zelf een Linux distro