Tien grote giften voor de hacker in uw leven

de website neemt een terugblik op allerbeste tech verhalen en kenmerken van 2015. Vanaf het jaar tech kalkoenen aan producten en diensten die krijgen zaken gedaan, we ronden de top gadgets, cloud highs, veiligheid dieptepunten – en nog veel meer.

Vakantie cadeau gidsen altijd strijd wanneer zij worden geconfronteerd met spijkeren vaststelling van een lijst voor hackers – dat is omdat hackers zijn zo divers in hun interesses en fascinaties zoals ze zijn divers in sekse, kleur, grootte en alles anders. Iemand met een multi-gerichte set van nieuwsgierigheid en unieke giften om uit te vinden wat maakt het kraken crack lijkt misschien een ontmoedigende individu om een ​​kous voor … dingen, maar wees maar niet bang. Met een scherp oog op de nieuwste belangen in hacker cultuur, hebben we een gift gids die de hacker kan maken in je leven glimlach als ze genieten van het gebruik van uw gift te hacken en te verkennen het hele komende jaar kreeg.

Anonimiteit online: The Onion Pi

Een van de meest populaire “snake oil” (nep) privacy gadgets is de zogenaamde “Tor in a box” – een plug-and-play gadget die belooft om u anoniem online. Bijna al deze zijn gemaakt door clueless charlatans waarvan de producten zet je een risico voor de privacy en inbreuken op de beveiliging. Maar uw favoriete hacker kan gewoon maken of bouwen van een ‘Ui Pi “voor $ 69,95, en met deze gratis tutorial.

Attribution Dice

Met Attribution Dice ($ 20), kan iedereen een dure security consultant, en voorspellen schending koppen voordat PR-bedrijven hebben een kans om ze te voeden aan verslaggevers! Bij elke inbreuk op de beveiliging, hackers rollen hun ogen toen koppen en PR-bedrijven uitrollen dezelfde oude, dezelfde oude begrippen, methoden en daders. In plaats van de rollende ogen, kan je hacker de dobbelstenen te gooien, en wow vrienden, familie en buren met hun hacker cyber-krachten.

21 Bitcoin Computer

Geld is altijd een welkom geschenk. Geef het geschenk van het gaan hands-on met Bitcoin met de 21 Bitcoin Computer. “De 21 Bitcoin Computer is ideaal voor het kopen en verkopen van digitale goederen en diensten. U kunt het gebruiken om Bitcoin-betalen API’s te creëren, het opzetten van je eigen persoonlijke digitale goederen op te slaan, mensen betalen om uw content online te delen, of gastheer online behendigheidsspelletjes . ‘ Het is niet goedkoop ($ 395) en wordt geleverd met controverse, maar het is een leuk nieuw speeltje met veel potentie, en 21 Inc. zal worden vrijgeven van een open source-pakket voor het apparaat binnenkort.

Gentleman’s Bogota Lockpicks en Clear Practice Lock

De conventionele wijsheid stelt dat alle hackers weten hoe te kiezen sluizen, maar kunnen ze doen het in stijl? Een perfecte kous stuffer voor slick hackers van alle geslachten is de Gentleman’s Bogota lockpick set ($ 34,95). Deze featherweights pin discreet aan een kraag, hoed, sleeve, vest, zoom, of waar zij kiezen. Als de hacker je winkelen voor wil lockpicking leren, of gewoon opfrissen op techniek, gooien in de slimme Clear Practice Lock ($ 34,95).

Inverse Path USB Armory

Naar de mening van deze recensent moet elke hacker een USB Armory in hun kous dit jaar. De Inverse Path USB Armory ($ 130) is een klein USB-stick met een hele computer aan boord (800MHz ARM-processor, 512MB RAM), ontworpen om een ​​draagbare platform voor persoonlijke beveiligingstoepassingen zijn – en doet zijn reputatie als “de Swiss Army mes van veiligheidsvoorzieningen. ”

Anonabox; Wemagin, Webcloak; iGuardian (nu SHIELD), LogMeOnce; Sever: De Anti-Villain Box

2015

Gadgets voor minder dan $ 100; 10 beste smartwatches; 10 beste smartphones; Vind de juiste tablet; Waarom slimme speelgoed zijn een stom idee, iPad Air 2 vs. Fire 10 HD; 9 betaalbare robot kits, Cadeaus voor de ultieme man grot; Tech voor de student in uw leven

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Hack-A-Day Gift Card

Hoeksteen van hacker cultuur Hack-A-Day heeft een winkel met cadeaubonnen en merchandise a-overvloed. Daarin vindt u een Bukito draagbare 3D-printer ($ 899,97), immer populaire Facedancer21 en Gootfet42, een lage energie Bluetooth Arduino microcontroller genaamd de Lightblue Bean, en de pocket-sized open source robotarm, Mearm vinden.

Hackers 20th Anniversary Blu-Ray Edition

Hack de planeet! De 20ste verjaardag van invloedrijke 1995 cyberpunk film “Hackers”, was dit jaar, en deze cult-klassieker kreeg een speciale editie Blu-ray release, waardoor het de must-have voor de hackers in uw leven. De 20ste verjaardag “Hackers” Blu-ray heeft een uur lang “making of” documentaire, rijk video- en audio-overdracht voor de film zelf, en interviews met: Cast leden Matthew Lillard, Fisher Stevens, en Penn Jillette; hacken consultants Nicholas Jarecki en Emmanuel Goldstein, directeur Iain Softley, en nog veel meer betrokken bij de productie en de stijl van de film.

Producten om te voorkomen

hoop Een Hacker voor een betere nachtrust: The Re-Timer

Hackers worden steeds hacken zichzelf om hun eigen systemen draaien beter, en één ding hackers worstelen met hun slaap cycli en gevoel uitgerust. Iets dat kan helpen is de Re-Timer ($ 299), een retro-toekomst kijken set van glazen en kit die het circadiane ritme past en onderdrukt het lichaam de productie van melatonine (het slaperige hormoon ons lichaam te produceren, waardoor ons het gevoel moe). Op basis van 25 jaar onderzoek en op de markt wereldwijd voor drie jaar, de Re-Timer heeft zijn eigen jetlag calculator app, evenals de Sleep App voor Fitbit dat een aangepaste planning maakt op basis van werkelijke slaap bijgehouden.

USB Rubber Ducky Deluxe en LAN Turtle

Een lange tijd favoriet met hackers, penetratie testers en IT-professionals, de USB Rubber Ducky Deluxe ($ 42,99) is een cross-platform (Windows, Mac, Linux, Android) testen en experimenten apparaat dat wordt gedetecteerd als een toetsenbord – stel je de mogelijkheden. Deze kous stuffer paren goed met zijn dierlijke vriend LAN Turtle ($ 50), een geheime sysadmin en PenTest hulpmiddel voor toegang op afstand, netwerk intel verzamelen, en de man-in-the-middle toezicht door middel van een eenvoudige grafische schil (alle in een generieke USB ethernet adapter geval).

TechShop Kadobon

Geef het geschenk van het hacken en het maken van: Een cadeaubon voor een TechShop. “Een deel fabricage en prototyping studio, deel hackerspace en een deel leercentrum, TechShop biedt toegang tot meer dan $ 1 miljoen aan professionele apparatuur en software. Wij bieden uitgebreide instructie en deskundig personeel om u te verzekeren van een veilige, zinvolle en lonende ervaring.” Er zijn TechShops in Arizona, Californië, Michigan, Missouri, Pennsylvania, Texas en Virginia / Washington, DC (sommige staten hebben meerdere locaties). Toekomstige locaties zijn St. Louis, MO en Parijs, Frankrijk.

Als u deze producten, run! Je bent beter af met een brok steenkool. Verspil geen kostbare vakantie geld op “snake oil” privacy en security producten zoals deze

Holiday Gift Guide 2015

Afbeelding credits: Adafruit, Cyber ​​Naamsvermelding, 21 Bitcoin Computer, Rift Recon, Inverse Path, Hack-A-Day ,, Re-Timer Press Kit, Hak5, TechShop San Francisco.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer