SAP Financials OnDemand: Will It Blend?

SAPPHIRE Nu Madrid was de gedempte platform van waaruit SAP sprak over Financial OnDemand, de officiële naam voor het bedrijf ‘Your Money’ been in haar SaaS-apps voor de branche aanbod.

Toen ik voor het eerst hoorde over dit op de US SAPPHIRE, was ik onverbiddelijk vernietigend

Zoals ik (samen met collega’s) legde SAP in de aanloop naar Now Sapphire, uithakken van financials uit de BYD suite is zowel defensief en niet-onderscheidende play. Niemand heeft behoefte aan een nieuwe GL, zelfs als het draait in de cloud. SAP miste de kans om iets dat het best uit te leggen: het ontwikkelen tegen grote problemen, zoals branchespecifieke facturering of vooruit in de industrie specifieke behoeften, zoals claims management voor de verzekering. Dit was iets wat ik aangesneden met Jim Snabe, co-CEO van SAP. Hij zei dat het bedrijf de eerste cloud-plan om te concurreren langs lijnen van het bedrijfsleven is veel meer een stap één, wat suggereert dat de onderneming zal grotere problemen in stap twee te pakken.

Tot een paar weken geleden, kon niets hoorde ik van het bedrijf me over te halen om mijn gedachten te veranderen. Het fundamentele probleem kwam voort uit drie parallelle draden

De combinatie van deze en in het verleden mis-stappen betekent dat in de hoofden van velen, Financials OnDemand wordt geassocieerd met wat sommigen als een bedorven merk. Ik geloof dat is vermoedelijk al buig ik aan degenen die de nuances van marketing veel beter dan ik begrijpen

Er zijn drie gebieden waar Financials OnDemand nu schittert

Hierdoor laatste deel – de potentie om een ​​platform te worden – dat is het belangrijkste. Anderen zullen beweren dat het zou moeten zijn klantgerichte apps dat toekomstige platforms te definiëren, omdat ze het potentieel houden om inkomsten te genereren. Ik heb geen moeite met dat argument, behalve dat het besturen van de inkomsten zonder aandacht voor de winstgevendheid is zinloos. U kunt alleen begrijpen dat door het pureren-up van gegevens van de financiële systemen van het record. Meer to the point, moeten alle maatregelen die gericht zijn op business performance te optimaliseren de mogelijkheid om toegang te krijgen, aggregaat en financiële statistieken analyseren bevatten. Al het andere is zinloos. Als u akkoord gaat met dat perspectief dan volgt daaruit dat financials in het hart van hoe je zakelijke prestaties te meten en hoe je kick off van de processen die zorgen voor het geheel van het bedrijf optimaal presteren moet liggen.

Wat nu? Zeven punten opvallen

De vraag voor kopers is simpel: gelooft u deze aanpak te voldoen aan de behoefte zinvol is en zo ja, zou u nu zet Financials OnDemand in de competitieve melting pot? Zoals altijd zal de markt beslissen hoewel ik vermoed dat misschien voor de eerste keer, SAP heeft een greep op wat er moet gebeuren om zijn zakelijke cloud-applicaties om iets meer dan een afronding fout van haar eigen verdiensten zijn nodig heeft.

Het krediet: SAP presentatie

Disclosure: SAP bedekt sommige van mijn reiskosten naar Madrid en is een huidige client.

Survey zegt SAP HANA brengt besparingen, en het is waarschijnlijk waar

SAP lanceert HANA-only versie van Business Warehouse

Winnaars Aangekondigd voor de SAP HANA Innovation Award

SAP investeert in Vivanda, een food digitalisering, big data bedrijf

Big Data Analytics; Survey zegt SAP HANA brengt besparingen, en het is waarschijnlijk waar, Big Data Analytics; SAP lanceert HANA-only versie van Business Warehouse, SAP, winnaars bekend gemaakt voor de SAP HANA Innovation Award; Big Data Analytics, SAP investeert in Vivanda, een levensmiddel digitalisering, big data bedrijf