Salesforce-backed Apttus verhoogt $ 41M voor contract management software

Salesforce.com ‘s Internet of Things innovatiefonds is uitgeschakeld en draait met een substantiĆ«le investering markering van een van de grootste in de geschiedenis van het bedrijf tot nu toe.

Salesforce.com heeft een overvloed aan nieuwe apparaten toegevoegd aan haar groeiende wearables cloud-platform, met inbegrip van de Jawbone fitness-tracker en slimme bril Epson.

Apttus, een Bay Area-based contract management software provider, verpakt haar Serie B rond met $ 41.000.000 in zoet contanten.

Het markeren van de eerste investering voor Salesforce Ventures, andere investeerders opgenomen K1 Kapitaal en Iconiq, die elk ook deel aan Apttus ‘Serie A $ 37.000.000 financieringsronde in september 2013.

Salesforce Ventures, de venture capital arm van de CRM-reus, lanceerde een $ 100 miljoen investering fonds in september voor bedrijven de bouw van nieuwe mobiele apps en aangesloten producten te tikken in de Salesforce1 platform.

Salesforce1 is de basis voor Salesforce het internet van de dingen (of ‘internet van klanten’, zoals hergebruikt door Salesforce) strategie, eerst onthuld op Dreamforce 2013.

Apttus heeft al een solide basis met Salesforce sinds de lancering in 2006, de bouw van haar eigen diensten op de Salesforce-platform nog voor Force.com debuteerde.

Apttus is ook uitgegroeid tot een top-tier sponsor bij Salesforce jaarlijkse Dreamforce klant expo zijn.

Samen met Salesforce zelf, Apttus bedient meer dan 300 van de zakelijke klanten van Salesforce, waaronder 70 Fortune 500-bedrijven.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie