RIM en Motorola Settle cross-licensing geschil

RIM en Motorola hebben een akkoord bereikt via cross-licensing bereikt, nadat ze gevangen in een patent rechtszaak strijd voor meerdere jaren.

In een persbericht, de bedrijven zei dat de twee hebben een cross-licentieovereenkomst voor “diverse octrooirechten, met inbegrip van 2, 3G, 4G, 802.11 en draadloze e-” bereikt.

Als onderdeel van de overeenkomst zal RIM een vooruitbetaling en de lopende royalty’s aan Motorola te maken. Andere voorwaarden van de deal zijn niet bekendgemaakt. In haar regelgevende indienen, RIM zei dat het niet de afspraak om het eerste kwartaal van 2011 de operationele resultaten beïnvloeden of om een ​​materiële impact op de toekomstige bedrijfsresultaten hebben verwachten.

Het geschil tussen de twee opgenomen gevallen in het Verenigd Koninkrijk, een geschil over de invoer die werd ingediend bij de Amerikaanse International Trade Commission en andere rechtszaken in de federale rechtbank in Texas, volgens een Bloomberg rapport.

Dit verhaal verscheen oorspronkelijk als RIM, Motorola eens over cross-licensing, vestigen alle patent rechtszaken op de website.com.

Brazilië en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst

Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel Britse regering

Uit deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand dacht voorheen

Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen

Innovatie, Brazilië en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst; Government: UK, Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel de Britse overheid, veiligheid, deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand gedacht tevoren, Beveiliging, Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen