“Nog één ding” in Google TV: Opvallend terug bij Apple’s hobby bedrijf?

Wat doet Google heeft achter de hand? Een aankondiging wordt morgen verwacht dat het bedrijf de laatste duw in de home entertainment business te onthullen.

Google aangegeven dat zij in home entertainment zou duwen op zijn Google I / O Developer Conference afgelopen mei. Het zou de zoekgigant verder te duwen in de consumentenmarkt, waar de concurrenten als Microsoft op grote schaal hebben gefaald, met de nadruk in plaats daarvan op de verkoop van Office en Windows onderneming.

Maar men kan het niet helpen, maar voel me een beetje apathisch in de richting van wat we geloven dat een Google-branded “home entertainment-apparaat”, dat zou “stream muziek draadloos door het hele huis”, volgens een Wall Street Journal verslag.

Simpel gezegd: Apple heeft al één op de Apple TV. Is dit alleen Google’s poging om een ​​meer dan Apple te krijgen? Google heeft niet het merk pit of de cultus volgende die Apple heeft, maar het kan zijn gewicht rond te gooien wanneer het moet. Google+, te midden van zijn aanvankelijke struikelen over zijn echte namen beleid, trok spectaculair met meer dan 90 miljoen gebruikers in zes maanden.

Ook wanneer Google koopt Motorola, zal haar patent portfolio te verhogen op grote schaal. Dit alleen al zou Google in theorie de de facto leider te maken in tv-producten, zelfs als het slechts een slechts concurrent voor Apple’s set-top box product.

Aan het eind van het, who cares? Bijna iedereen heeft een televisie, en terwijl Google beweegt zich in de richting van een uniforme interface op een breed scala aan verschillende apparaten — met plug-and-play-functionaliteit, vergelijkbaar met die van Apple TV — kan het niet nemen deze stap licht. Al het genereert inkomsten uit search advertising en Google Music, die nog steeds in beta, maar hoeveel kan maken van een Apple TV-achtig product?

Het bedrijf zou zijn op zoek goed naar Apple om te zien hoeveel winst genereert van aankopen binnen Apple TV, uit de film verhuur en muziek aankopen.

Sinds december 2010, Apple verkocht slechts 1.000.000 van de tweede generatie Apple TV-apparaten. Voor het tweede kwartaal van het boekjaar 2011, was het 2 miljoen bijgevuld in totaal. In januari 2012, Apple zei dat het 1,4 miljoen verkocht in het eerste fiscale kwartaal. Sinds Apple begonnen met de verkoop van de tweede generatie Apple TV, het verkocht ongeveer 3.5–4 miljoen eenheden wereldwijd.

Voor Apple, thuis televisie en streaming content is een hobby business. Google gaat naar deze met zijn hoorns geslepen.

Laten we niet vergeten dit is niet de eerste keer dat Google heeft zijn geluk beproefd in de tv-ruimte. Zijn eerste poging resulteerde in een dure set-top box gemaakt door Logitech en Sony. Logitech eindigde te zijn resterende voorraden computerfabrikanten leuren in de zomer van 2011 uit glansloos vakantie verkoop. Zelfs het bedrijf chief executive zei dat het product was een “vergissing van de uitvoering van een gigantische natuur.”

Vreemd, Google gebruikt Facebook om de wielen in beweging voor de verwachte aankondiging maandag in plaats van een eigen sociaal netwerk Google+. de website van Ed Bott wees op de ‘opzettelijke fout’, maar met bijna tien keer zoveel gebruikers dan zijn eigen sociale netwerk, het moet niet als een verrassing dat Facebook is de perfecte setting voor zulk nieuws.

Google, Facebook.

Google’s home entertainment inval: Waarom de Motorola deal kunnen werken, Google TV perks wat meer met Google Music, kan Google’s aankoop van Motorola save Google TV; CES 2012: Sony blijft trouw in Google TV, LG introduceert Google TV-aangedreven televisie; Google TV software-update van de tap: Zal ​​het er toe, Violet Blue: Google Plus: Too Much Onnodige Drama; Google belooft ‘grote aankondigingen’ voor Google TV

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Apple geeft iWork functies voor samenwerking

Microsoft rundvlees Skype’s team samenwerkingsmogelijkheden op Slack te nemen

Braziliaanse overheid zou verbieden Waze

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Apple geeft iWork functies voor samenwerking, samenwerking, Microsoft om rundvlees Skype’s team samenwerkingsmogelijkheden op Slack te nemen; mobiliteit; Braziliaanse overheid zou verbieden Waze