Met 1M betalende organisaties, krijgt Google Drive versterkte beveiliging

Google breidt privacy functies van zijn Google Apps Vault naar Google Drive in een poging om de beveiliging robuuster in de cloud service te maken. Het bedrijf kondigde het nieuws in een blog post op maandag, en merkt op dat het nu één miljoen organisaties betalen om Drive.

Google Drive is ook steeds een security boost, met reeds voltooide SOC 2 en 3 SOC security audits terwijl het bereiken van IOS 27001-certificering.

Vanaf vandaag is Google het toevoegen van de IOS / IEC 27018: 2014 standaard privacy om de naleving kader voor Drive. Het bedrijf zegt dat het niet enterprise data opgeslagen op schijf voor elke vorm van reclame-activiteiten te gebruiken, herhalen dat uw werk data is van jou.

De nieuwe functies worden toegevoegd aan de lijst van vorige degenen zoals data-encryptie standaard ingeschakeld, in twee stappen en ondersteuning voor beveiligingssleutels door de FIDO Alliance.

Google zegt dat de extra privacy en veiligheid functies zijn nu uit te rollen in een beperkte wijze met ruime beschikbaarheid verwacht in de komende maanden.

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber -emergency reactie van de overheid waakhond