Jaaroverzicht: 10 technologie verrassingen in 2010

Apple’s iPad, Windows Phone 7 en Mark Hurd het ontslag van Hewlett-Packard behoorden tot de belangrijkste verrassingen van 2010. Hier is een blik op mijn top verrassingen in orde is.

Bonus verrassing: Little voorspelde op de CES 2010 werkelijk is gebeurd. Vergeet Microsoft CEO Steve Ballmer over een lei op het podium? Dat lei nooit helemaal aangekomen. We waren ook verteld 3DTV ging alles. Ummm, ok. Mensen houden niet dragen domme bril in het huis. E-readers waren het formaat van de dag — oops. In feite is het enige dat voldeed aan de facturering op de CES was Microsoft’s Kinect gaming systeem.

Bonus verrassing 2: Waar is Android? Eerlijk gezegd, de opkomst van Android was niet echt een verrassing. 2010 is de vormgeving tot het jaar van Android. Het succes — en de snelheid van marktaandeel — kon gemakkelijk in de top 10 zijn geweest.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, hardware, Enterprise Software;; Sweet SUSE Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen! HPE haken en ogen zelf een Linux distro