De software-defined bedrijf

mul-ti-plexer-er. zelfstandig naamwoord. Inrichting, in de elektronica, die synthetiseert uiteenlopende datasignalen in één uniform output. de website multiplexer fuseert verschillende perspectieven, mediatypen en gegevensbronnen en synthetiseert ze in een duidelijke boodschap, via een gesponsorde blog.

de website multiplexer stelt marketeers in staat om direct verbinding met de website van de gemeenschap door hen in staat om te bloggen op de website publishing platform. Inhoud op de website multiplexer blogs wordt geproduceerd in samenwerking met de sponsor en is geen onderdeel van de redactionele inhoud van de website.

Als bedrijven versplinteren, zo heeft enterprise architectuur (maar op een goede manier)

Hoe Salesforce houdt de release mojo door het maken van iedereen een product designer

Laatste IT-medewerkers: Software robots voor gegevensinvoer en procestaken

Het vertrouwen in cloud security

IT-prioriteiten; Zoals bedrijven versplinteren, zo heeft enterprise architectuur (maar op een goede manier), IT-prioriteiten; Hoe Salesforce houdt de release mojo door het maken van iedereen een product designer, Robotics, de nieuwste IT-medewerkers: Software robots voor het invoeren van gegevens en processen taken; reimagining de onderneming; vertrouwen in cloud security