? Australische grote banken hanteren om de krachten om te onderhandelen met Apple te sluiten

De Commonwealth Bank of Australia, National Australia Bank, Westpac en Bendigo en Adelaide Bank heeft alle ingediende aanvragen met de Australische Concurrentie en Consumer Commission (ACCC) toestemming te vragen om de krachten te bundelen om hen in staat stellen om collectief te onderhandelen met derden mobiele portemonnee providers , zoals Apple, op de voorwaarden met betrekking tot concurrentie, best practice normen, en de efficiëntie en transparantie.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; NBN zal Australië in een ‘leidende positie’: Bill Morrow; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; quantum computing kan hebben gescoord in Australisch onderzoek subsidieronde

In een eerste eerste stap, hebben de banken gezamenlijk gevraagd voor de ACCC om de eerste voorlopige vergunning binnen de komende 28 dagen toe te kennen om hen in staat stellen om de onderhandelingen over een beperkte problemen beginnen, terwijl de consument waakhond van mening dat de aanvraag voor een vergunning.

De aan de ACCC ingediende aanvraag schetste de belangrijkste doelstellingen van de banken willen bereiken door middel van onderhandelingen: Zorgen zijn er niet-exclusieve toegang tot een mobiele near-field communication (NFC) chip, die het zou openstellen om de mogelijkheden voor andere derden, zoals retailer loyalty programma’s of de doorvoer bedrijven, om de portemonnee; gestandaardiseerde beveiliging normen in de mobiele betalingssysteem, en de prijstransparantie voor de kosten betalingssysteem transactie in Australië, dat in lijn is met de Reserve Bank van het beleid van Australië.

Veiligheid; Het Hyperledger Project groeit als gangbusters; CXO; ANZ Bank shuffle tech executive dek, Banking, Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld; Big Data Analytics;? NAB, Westpac-backed Australian startup lanceert Open Data Marketplace

Volgens de banken, ze geloven gezamenlijke onderhandelingen zullen toename concurrentie te helpen, zorgen voor een grotere vertrouwen van de klant en de keuze, en meer stimulans voor investeringen en meer mogelijkheden voor innovatie in andere sectoren.

Meer in het bijzonder, de toepassing wees erop dat in tegenstelling tot de banken geconfronteerd met een aantal wettelijke verplichtingen en beperkingen van derden wallet providers dat niet doen, dus het verhogen van hun onderhandelingspositie aanzienlijk.

“Collectieve onderhandelingen zullen in Australië nodig zijn om de nadelen van de kandidaten zal worden geconfronteerd in individuele onderhandelingen (in termen van grootte, onderhandelingspositie en regelgeving en informatieasymmetrieën) te overwinnen, en om de meest efficiënte en optimale uitkomst die zal behouden en de concurrentie te vergroten bereiken en best practice principes in mobiel betalen en mobiele portemonnee diensten, “zei de applicatie.

De banken, echter, merkte op dat de onderhandelingen collectieve onderhandelingen over vergoedingen zullen sluiten, waardoor vergoeding onderhandelingen tot individuele banken te onderhandelen met wallet providers.

Op dit moment, op basis van de Amerikaanse cijfers, Apple lasten op Apple betalen 0,15 procent van alle credit card transacties en 0,5 procent per debit card transactie. Ondertussen, in Australië, Samsung en Android Pay Pay nog geen geld banken eventuele vergoedingen.

Bovendien hebben de banken ook verzocht de machtiging aan de regeling kan worden uitgebreid naar andere kaartuitgevers die beslissen om deel te nemen aan de collectieve onderhandelingen.

“Dit is over het verstrekken van de Australiërs met echte keuze en betere resultaten. Als dat lukt, zou de toepassing enorme voordelen nog te hebben voor de hele Australische mobiele betalingen landschap, inclusief voor het openbaar vervoer tarieven, luchtvaartmaatschappijen, ticketing, loyaliteit op te slaan en beloningsprogramma’s en nog veel meer toepassingen worden ontwikkeld, “zei Novantas senior adviseur Lance Blockley namens de aanvragers.

Blockley toegevoegd dat de banken willen het probleem op te lossen voordat Sydney Opal transportsysteem opent volgend jaar rechtstreekse betalingen met debet- en kredietkaarten mogelijk te maken.

“Het is heel moeilijk om je portemonnee te gebruiken, want als je meer dan één kaart in daar, de antennes clash en de touchpad niet weet welke kaart u wilt gebruiken,” zei hij.

Op een telefoon, er is maar één antenne en kunt u kiezen welke is uw standaard kaart. In Londen, is er sprake van een aanzienlijke opname bij mensen met hun telefoons aan en uit te tikken.

Momenteel is de enige banken die hebben ondertekend Apple Pay bieden in Australië nadat hij in november vorig jaar lanceerde zijn American Express en ANZ Bank.

Blockley bleek dat ANZ aanvankelijk had opgesteld om de strijd te sluiten, maar toen veranderde tack en samen met Apple Pay.

“Een van de kandidaten was ANZ Bank,” zei hij.

Ze kozen ervoor om een ​​snel op hun concurrenten en hun gezamenlijke aanvragers trekken eerder dit jaar toen ze zich uit de groep van aanvragers en besloten om afzonderlijk met Apple onderhandelen.

Ondertussen rivaal Samsung Pay, die in juni van start, wordt aangeboden door een aantal banken, waaronder ANZ, St George Bank, Westpac, ING Direct, en Bendigo Bank.

Eerder deze maand, Google’s Android Betaal kwamen naar kusten van Australië, de ondertekening op de eerste partners, waaronder ANZ Bank, American Express, Macquarie Bank, MyState en Leraren Mutual Bank.

AAP

De Hyperledger Project groeit als gangbusters

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld

? NAB, Westpac-backed Australian startup lanceert Open Data Marketplace