Year in Review: Top 10 meest populaire berichten op het Toybox in 2010

Terwijl we een breed scala aan gadgets in het afgelopen jaar hebben besproken, lijkt het erop dat de lezers zijn het meest geïnteresseerd in een select aantal – namelijk de iPhone 4. Op basis van het verkeer, hier is een terugblik op onze 10 meest gelezen berichten van 2010, eindigend met de meest populaire van allemaal.

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones ? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Toen de iPhone 4 voor het eerst in juni werd aangekondigd, werd het een ontmoeting met een veel opwinding. Die snel verzuurd, maar ook als de handheld was voor het pre-orde en zelfs niet in winkels nog. Omdat de online winkels werden overspoeld met een record (maar nauwelijks onverwachte) hoeveelheid verkeer, AT & T en online winkels van Apple werden crashen all over the place. Rapporten overstroomd in dat de bedrijven opdrachten die alleen het begin van de PR-nachtmerrie Apple leed met de nieuwste iPhone introductie afgelopen zomer was werden annuleren.

9. Apple iPhone 4: Alles wat u moet weten

big iPhone 4 Apple’s aankondiging was niet bepaald onverwacht nieuws gezien het feit dat de heisa rond een prototype wordt achtergelaten in een bar alleen om te worden opgehaald en verkocht aan Gizmodo. Maar de officiële nieuws was nog spannend met die scherpe retina-display, twee camera’s en de grootste ontwerp vertrek sinds de oorspronkelijke zilver-back iPhone. Als alleen de ontwikkelaars meer over de plaatsing van de antenne hadden gedacht toen …

De iPhone is nooit precies bekend voor een goede ontvangst, en de schuld kan zowel Apple en AT & T er worden gezet. Maar dit geval viel op Apple’s schouders gezien het feit dat de plaatsing van de antenne was een ernstige ontwerpfout. Kort na de iPhone 4 werd uitgebracht, consumenten werden rapportage meer dropped calls en extreem slechte ontvangst … wanneer het toestel werd gehouden in de linkerhand. Het probleem kan worden verholpen met een bumper of case, waardoor Apple om te beginnen met het aanbieden van gratis gevallen tot en met september 30. En we hebben ook een nieuwe zin om te spelen met: “. Antennagate”

7. Dell Streak: Mini 5 tablet documenten gelekt, onthullen specs, kleuren

Het aanbieden van een adempauze van alle van de iPhone 4 verhalen, we hebben de primeur van de Dell Streak (ook bekend als de Dell Mini 5). Nu dat we aan het eind van het jaar hebben we een ton van de tablet nieuws en aankondigingen gezien, maar dit was zeker de grootste na de introductie van de iPad – toonaangevende consumenten en de industrie insiders op de vraag of dit zou zijn grootste concurrentie van Apple. Nu, niet zo veel.

6. CES 2010 Preview: Zes trends om naar te kijken op de show van dit jaar

CES is tech grootste evenement van het jaar, dus het is logisch om te beginnen speculeren over de grote aankondigingen en trends te zien in de handel voorafgaand aan de feitelijke gebeurtenis tonen. Sommige van de verwachte trends opgenomen verbeterde auto technologie, betere smartphones, en een grotere focus op milieuvriendelijke producten. Smartbooks niet precies ontploft dit jaar, maar 3D bleek het was meer dan alleen een voorbijgaande rage. CES 2011 is slechts een paar weken weg, dus begin nu gissen over wat we zullen zien dan.

5. Holiday Gift Guide 2010: 7 wacky gadget cadeautjes

Het vakantieseizoen is een drukke en stressvolle tijd, en we kunnen een lach gebruiken allemaal een keer in de zoveel tijd. Lezers kan mogelijk twee dingen gedaan in een keer met deze vakantie cadeau gids voor offbeat en gekke gadgets. Wie wil er nu niet een koffiemok de vorm van een Canon telelens voor een cadeau te krijgen?

4. Apple vertragingen witte iPhone 4 tot en met eind 2010

Dit is de laatste iPhone 4-gerelateerde berichten op deze lijst, dat beloof ik. Toen Apple onthulde de iPhone 4, werd aangekondigd dat de handheld in eerste instantie in het zwart zou debuteren met een strakke witte versie later in de zomer volgen. Die belofte is teruggedrongen herhaaldelijk sinds die datum. Is dat we in de laatste maand van 2010 met nog steeds geen iPhone 4 in wit te worden gezien, wordt die belofte alles maar kapot.

3. Eerste blik: HP Slate 500 met Windows 7 Professional

Als de HP Slate eerste op de CES 2010 debuteerde in januari, was het niet een ontmoeting met veel opwinding. Gedurende het jaar, was er een aantal rapporten over dit apparaat wervelende interwebs. Maar in plaats van te proberen om te gaan na de iPad klantenbestand, Microsoft en HP (slim) gingen de business-minded route met een Windows 7 Professional-model. Dit was de hands-on review, die veel meer rente dan de werkelijke aankondiging gegenereerd.

2. Motorola Droid X beoordeling: groter, slechter, beter

Verizon Wireless ging head-to-head met AT & T en de iPhone 4 deze zomer met de release van de Motorola Droid X. Zoals in mijn collega Andrew Nusca uitgebreide beoordeling, de Droid X was “nog een sprong voor het Android-platform.” Opvallende kenmerken van deze handheld zijn de levendige 4,3-inch display, 720p HD-video afspelen, DLNA-ondersteuning en een 1GHz-processor. De Motorola Droid 2, Droid 2 Global, en Droid Pro hebben allemaal inmiddels vrijgelaten, maar de Droid X staat nog steeds als een stevige all-round apparaat.

1. de website Ultimate Black Friday 2010 handleiding om deals en steelt

Niemand kan concurreren met het grootste winkelcentrum dag van het jaar. Wij brachten u meer dan een dozijn pagina’s gevuld met aanbiedingen en steelt worden aangeboden door retailers landelijk. Een aantal van dit jaar de meest opmerkelijke en concurrerende promoties werden aangeboden op Sony PlayStation 3 bundels met Move controllers en titels, HDTV’s en zelfs een Barnes & Noble Nook Wi-Fi-editie voor $ 99. We kunnen nauwelijks wachten om te zien wat er zal worden in petto voor ons volgend jaar!

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval