Webinar: Big Data in Brazilië – uitdagingen

In de afgelopen drie maanden hebben we de belangrijkste problemen en mogelijkheden van de Braziliaanse Big Data en analytics markt van vandaag besproken in een unieke opleiding met de analyse, interviews, video’s en materiaal ontwikkeld voor business managers op zoek naar peer-advies.

Big Data Analytics, Is dit de leeftijd van grote OLAP, innovatie;? Hennessy m 16 jaar als hoofd van de Stanford University – Laat grote Silicon Valley Legacy; Mastering Business Analytics, De grenzen van de gegevens wetenschap in de bouw van de diversiteit op de werkplek; CXO; The technologische vaardigheden die nodig zijn om te leveren in een klantgerichte organisatie geobsedeerd

Als onderdeel van het programma Mastering Business Analytics, de website gehost een exclusieve webinar in het Portugees om het initiatief te sluiten en te bespreken de belangrijkste brandende kwesties die tijdens het programma, terwijl het verstrekken van waardevolle inzichten voor iedereen met een interesse in hoe Big Data kunnen profiteren Braziliaanse organisaties elke sector.

Georganiseerd door de website Brazilië editor Angelica Mari met deelname van Data Analytics deskundigen van de regering van de staat Minas Gerais en IBM, de webinar behandelt de volgende onderwerpen

– De huidige Big Data landschap in Brazilië, moeilijkheden en mogelijkheden van de lokale markt. – Hoe maak je een duurzame strategie Big Data in Brazilië te plannen; – Advies van de deelnemer eindgebruiker om branche managers op zoek naar hun eigen Big Data start

Horen hoe private en publieke organisaties sector in Brazilië zijn het hanteren van de uitdaging Big Data en de belangrijkste trends voor 2014 in deze exclusieve webinar georganiseerd door de website in samenwerking met IBM.

Is dit de leeftijd van Big OLAP?

Hennessy m 16 jaar als hoofd van de Stanford University – Laat Big Silicon Valley Legacy

De grenzen van de gegevens wetenschap in het opbouwen van diversiteit op de werkvloer

De technologie vaardigheden die nodig zijn om te leveren in een klantgerichte organisatie geobsedeerd