Waarom iOS 6 Do Not Disturb is een mislukking

Ik moet toegeven dat ik was echt uit naar de “Niet storen” functie in iOS 6. Zozeer zelfs dat het was een van de belangrijkste redenen heb ik besloten om mijn verschillende apparaten te upgraden. Niet dat ik kijk ernaar uit om het opgeven van fatsoenlijke mapping op mijn iPhone 4 en 4S (hoewel ik gebruik maken van een derde partij navigatie app de meeste van de tijd) of dat mijn 3e generatie iPad echt nodig zijn om Siri te hebben, maar het krijgen van een manier om omgaan met de vloed van vervalste cijfers en telemarketeers die hebben gekregen ahold van mijn primaire mobiele nummer is iets wat de moeite waard upgrade voor.

Apple; geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

In mijn geval, dat nummer is een van de 10’s van duizenden nummers die lijkt een onwaarschijnlijke hoeveelheid telefoontje spam te krijgen. Zij het van auto-dialers of leveranciers die die informatie hebben verkocht, die op de lijst Do Not Call weinig betekende. Sommige dagen zijn er tientallen oproepen, vanaf 08:00 in de ochtend, het beantwoorden van hen meestal krijgt een opgenomen boodschap van een soort of helemaal geen reactie. Op zoek naar de gewraakte nummers op het web brengt meestal pagina’s hits over telemarketeers of spam-telefoongesprekken. Het is op een punt aanbeland waar ik alleen telefoontjes van mensen die ik ken of nummers herken ik beantwoorden. Anders gaat iedereen naar de voicemail.

Vanaf het begin van de aankondigingen het leek alsof Do Not Disturb dit probleem zou oplossen voor mij, minstens zo veel als het kan worden opgelost bij de consument kant. Maar de realiteit is dat de functie is eigenlijk vrij nutteloos als gevolg van de manier waarop het werd uitgevoerd, tenzij je wilt het voor is melding uit te schakelen terwijl u een dutje doen of in het theater, of een andere korte termijn situatie waarin eigenlijk het draaien van de telefoon is niet wat je wilt doen.

Het eerste probleem is dat het draaien van de functie op is universeel, handmatig inschakelen en uw telefoon stopt met het maken van lawaai wanneer ze in contact. Om bestaande contacten uit het blok vrij te stellen, moet je ze toe te voegen aan uw lijst met favorieten. Dit betekent dat Favorieten is niet langer alleen de nummers die je wilt snel beschikbaar te hebben, is het nu een lijst van de nummers is toegestaan ​​om door te bellen. Dus uw korte lijst van vaak opgeroepen personen is nu iedereen van je moeder naar uw tandarts.

En het is mogelijk dat je nu zelfs meerdere vermeldingen in uw lijst met favorieten voor veel van uw contacten hebben, omdat de vrijstelling van een aantal van het aantal basis en als een contact meerdere telefoonnummers moet je favoriete elk individueel nummer, in plaats van alleen een contactpersoon naam. Dus uw favorieten lijst groeit nog meer rommelig. Welke soort verslaat het doel van het hebben van een lijst met favorieten in de eerste plaats.

Ja, je kunt een soort van rond dat door het creëren van groepen contactpersonen in uw favorieten door ofwel het integreren van al uw contactgegevens met uw computer en Microsoft Outlook of door de aankoop van apps van derden die de creatie van deze groepen mogelijk te maken, maar het moet niet zo moeilijk om een ​​telefoonnummer in uw contactpersonen uit de functie Niet storen vrijstellen. Wat dacht je van een checkbox in Contact informatie die u toelaat om te beslissen over een contact bij contact met de grond als ze kunnen krijgen door middel van?

Maar zelfs als u uit te werken een eenvoudige methode voor het toestaan ​​van bepaalde oproepen tot er nog een flagrante omissie (tenminste op mijn iPhone 4 en 4S). Zodra u in staat Niet storen, niet eens mensen op uw lijst met favorieten niet het genereren van een melding alert als ze je een SMS-bericht te sturen. Gezien de tekst-centric gebruik van moderne telefoons, mag dit niet de manier waarop de functie werkt zijn.

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval