Vonage: Nieuwe apps en een poging om internationaal relevant

Vonage op woensdag uitgerold Vonage Mobile, nieuwe iPhone en Android apps, die het mogelijk maken voor de teksten en gesprekken, terwijl prijsonderbieding Skype tarieven.

Banking;? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, veiligheid, de Hyperledger Project groeit als gangbusters; CXO; ANZ Bank tech executive dek shuffle, Banking, Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld

Het valt nog te bezien of Vonage veel tractie kan maken tegen Skype’s installed base. internationale beltarieven Vonage’s zijn 30 procent minder dan Skype.

Maar dat is slechts een deel van het verhaal. De grotere verhaal hier gaat veel verder dan een mobiele app. Gewoon een paar jaar geleden, Vonage was op de financiële dood horloge. Het bedrijf heeft een balanstotaal dat zag eruit alsof het was niet het papier waarop het is gedrukt op de moeite waard herbouwd. Mark Lefar, CEO van Vonage, sprak vorige maand over de manier waarop het bedrijf zijn schuld geherfinancierd twee keer in de afgelopen 13 maanden, snijd deze verplichtingen in de helft en bijgesneden rente in de 20 procent bereik tot minder dan 4 procent.

Met andere woorden, is Vonage klaar om te rapporteren positieve winstgroei op februari 15. Vandaag de dag is Vonage bekend om meer dan zijn eigenzinnige commercials. Dus wat is de strategie? Kan Vonage echt groeien buiten haar Amerikaanse basis?

De antwoorden op deze vragen zijn uiteengezet in gesprek Lefar van een maand geleden. Hier is de korte versie van de strategie van Vonage’s.

Grow internationaal. Vijftig procent van Vonage klanten zijn op de Vonage Wereld plan en 35 procent regelmatig internationaal te bellen. Vonage heeft opende drie tweetalige verkoop en service sites. Spaanse bellers zijn de primaire doelgroep. Lefar zei dat de communicatie consumentenmarkt buiten Noord-Amerika tops $ 300.000.000.000.

Snatch aandeel in de Verenigde Staten In de Verenigde Staten, Vonage onderzoek toont aan dat er meer dan 20 miljoen huishoudens die op zoek zijn naar carriers te schakelen.

Mobile groei. Lefar zei dat er gratis VoIP-spelers die zo veel hebben geïnvesteerd in mobiel. nieuwe apps Vonage gebruiken lijst opgesteld contacten van de telefoon. Het plan is ook om functie telefoon software en een low-cost internationale roaming service toe te voegen.

Voor Lefar, zal de mobiele inspanningen Vonage’s op zijn minst meer actieve gebruikers brengen. “Wat wij vinden is dat degenen die de applicaties te downloaden hoeft te worden actieve gebruikers. De kwestie wordt een van de frequentie van het gebruik, prijsstructuur, en alleen al dat de penetratie van die downloads,” zei Lefar.

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

De Hyperledger Project groeit als gangbusters

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld