VMware’s R & D-chief stopt na 9 maanden

VMware zei dinsdag dat de executive vice-president van onderzoek en ontwikkeling heeft ontslag genomen na negen maanden op de baan.

Banking;? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, veiligheid, de Hyperledger Project groeit als gangbusters; CXO; ANZ Bank tech executive dek shuffle, Banking, Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld

In een beknopte verklaring, VMware zei dat Richard Sarwal stoppen om terug te gaan Oracle. Sarwal trad VMware in december 2007.

VMware CEO Paul Maritz, die het overnam als chief in juli, dankte Sarwal voor zijn diensten en merkte er zullen “organisatorische veranderingen om Richard te zijner tijd te vervangen.” Stephen Herrod, CTO van VMware en senior vice-president van R & D, zal aannemen Sarwal’s dag-tot-dag taken.

30 november 2007

Richard Sarwal

Beste Richard

Deze brief vervangt alle aangeboden brieven van vóór 30 november 2007.

We zijn blij om u een positie met VMware, Inc. (de “Vennootschap”) als Executive Vice President, Research and Development bieden, te beginnen op vrijdag 30 november, 2007. U zult aan de Chief Executive Officer van de Vennootschap te melden. Uw jaarsalaris van $ 550.000 ( “het basissalaris) zal worden betaald semi-maandelijks in overeenstemming met de normale procedures loonlijst van het bedrijf U zult in aanmerking komen voor deelname aan pensioenregelingen en de programma’s van het bedrijf ter beschikking van onze full-time vaste medewerkers.

U komt in aanmerking voor een prestatiebonus in overeenstemming met VMware’s bonusprogramma’s omdat ze van tijd tot tijd kan worden gewijzigd. Op dit moment, kom je in aanmerking voor een bonus van maximaal 50% van uw Base Salaris op jaarbasis, die zal halfjaarlijks op een pro rata basis van de datum van uw huur te betalen tot het einde van de bonus periode. Geldigheid en het bedrag van de bonus zal worden gebaseerd op de financiële prestaties en het bereiken van je doelen en doelstellingen voor de bonus periode VMware. Daarnaast moet u in goede staat met uw prestaties en werkzaam op het moment dat de bonus cheque wordt verdeeld in aanmerking te komen voor de bonus.

Als een belangrijke werknemer van VMware, zal een aanbeveling worden gedaan om het Compensation and Corporate Governance Committee van de VMware Board ( “het comité”) dat u een niet-gekwalificeerde aandelenoptieplan om aandelen van VMware Klasse A gewone aandelen te kopen worden verleend en beperkt stock units zoals hieronder op een aanstaande vergadering van de Commissie na de datum van uw huur. Het onvoorwaardelijk, uitoefenprijs en andere voorwaarden van de aandelenoptieplannen en restricted stock units, voor zover van toepassing, zal door de commissie worden vastgesteld op die vergadering Elke aandelenoptieplannen en restricted stock units toegekend aan u zal worden onderworpen aan de bepalingen en voorwaarden van de toepasselijke subsidieovereenkomst en de VMware 2007 Equity en Incentive Plan. De data van de verlening aanbeveling wordt

aandelenopties

U wordt aangeraden voor een niet-gekwalificeerde aandelenoptie 100.000 aandelen van VMware Klasse A gewone aandelen te kopen. Onder voorbehoud van de voorwaarden van de Equity en Incentive Plan VMware 2007 en het aandelenoptieplan overeenkomst zal deze stock option verworven over vier jaar, met 25% van de aandelen waarop de optie vesting op de eerste verjaardag van de datum van toekenning en daarna maandelijks tegen een tarief van 2,0833% van de aandelen waarop de optie. De uitoefenprijs zal gelijk zijn aan de reële marktwaarde van VMware Klasse A gewone aandelen op de datum van de financiële bijdrage.

Restricted stock units

U wordt aangeraden voor een subsidie ​​van 125.000 restricted stock units (de “RSUs”). Onder voorbehoud van de voorwaarden van de Equity en Incentive Plan VMware 2007 en de restricted stock units overeenkomst, zullen deze restricted stock units worden verworven over vier jaar, met 25% van de restricted stock units onvoorwaardelijk worden op elke verjaardag van de datum van toekenning (de “Grant Datum”).

Restricted stock units – Jaarlijkse Top-Up

(A) Als u doorlopend in dienst blijven bij de Vennootschap door middel van de eerste verjaardag van de Datum en, op de eerste vesting datum van de RSUs je niet beseft belastbaar inkomen in verband met de RSUs van ten minste $ 1.250.000, zal VMware betaalt u een contant bedrag gelijk aan $ 1.250.000 verminderd met het bedrag van het belastbaar inkomen dat u gerealiseerd ten opzichte van de RSUs op de eerste vesting date (een “Top-Up Betaling”).

(B) Als je blijft continu in dienst bij de Vennootschap door middel van de tweede verjaardag van de Datum en, indien op de tweede vesting datum van de RSUs, de som van het belastbare inkomen dat u op de eerste en tweede vesting data gerealiseerd ten aanzien van de RSUs (met inbegrip van het bedrag van een Top-Up Betaling, indien van toepassing, aan u uitbetaald op grond van paragraaf (a) hierboven) is niet op zijn minst $ 2.500.000, VMware betaalt u een bedrag in contanten (een Top-Up Payment) gelijk aan $ 2.500.000 verminderd met de som van het belastbaar inkomen dat u gerealiseerd ten opzichte van de RSUs op de eerste en tweede vesting (welk bedrag het bedrag van een Top-Up Betaling, indien van toepassing, aan u uitbetaald overeenkomstig paragraaf omvat (a) hierboven).

(C) Als je blijft continu in dienst bij de Vennootschap door middel van de derde verjaardag van de Datum en, indien op de derde dag onvoorwaardelijk worden van de RSUs, de som van het belastbare inkomen dat u op de eerste, tweede en derde vesting data gerealiseerd in ten aanzien van de RSUs (inclusief het bedrag van de aanvullende betalingen, indien van toepassing, aan u betaald ingevolge de leden (a) en (b) hierboven) is niet op zijn minst $ 3.750.000, VMware betaalt u een bedrag in contanten (een Top-Up betaling) gelijk aan $ 3.750.000, verminderd met de som van het belastbaar inkomen dat u gerealiseerd ten opzichte van de RSUs op de eerste, tweede en derde vesting data (welk bedrag het bedrag van de aanvullende betalingen, indien van toepassing, aan u uitbetaald overeenkomstig de leden omvatten (a) en (b)).

(D) Als je blijft continu in dienst bij de Vennootschap door middel van de vierde verjaardag van de Datum en, indien op de vierde onvoorwaardelijk datum van de RSUs, de som van het belastbaar inkomen dat u gerealiseerd op de eerste, tweede, derde en vierde vesting data met betrekking tot de RSUs (inclusief het bedrag van de aanvullende betalingen, indien van toepassing, aan u uitbetaald ingevolge de leden (a), (b) en (c) hierboven) is niet op zijn minst $ 5.000.000, VMware betaalt u een cash bedrag (een Top-Up Payment) gelijk aan $ 5.000.000, verminderd met de som van het belastbaar inkomen dat u gerealiseerd ten opzichte van de RSUs op de eerste, tweede, derde en vierde vesting data (welk bedrag het bedrag van de aanvullende betalingen omvat, indien elke betaald u overeenkomstig de punten (a), (b) en (c) hierboven).

(E) Alle Top-Up betaling te wijten aan u als gevolg van het voorgaande zal worden gedaan om u binnen vijf (5) werkdagen na de toepasselijke datum vesting.

Verandering in het Configuratiescherm

Als er een verandering in Control (zoals hieronder gedefinieerd), in plaats van elke andere ontslagvergoeding of beëindigingsvergoeding (tenzij wettelijk anders bepaald), 100% van de eventuele niet-verworven RSUs (van de aanbevolen subsidie ​​van 125.000 RSUs, zoals hierboven beschreven) en 100 % van elke voorwaardelijke aandelenopties (uit de aanbevolen toekenning van 100.000 aandelen, zoals hierboven beschreven) wordt onmiddellijk onvoorwaardelijk worden ( ‘Change-in-control Acceleration “) in het geval dat

1. De vennootschap eindigt uw dienstverband zonder Cause (zoals hieronder gedefinieerd) in de eerste twaalf maanden na een wijziging in de controle of

2. U beëindigen uw dienstverband voor Good Reason (zoals hieronder gedefinieerd) in de eerste twaalf maanden na een wijziging in de controle.

Voor alle duidelijkheid, in het geval van een verandering in control Acceleration, zult u geen recht op een extra Top-Up Payment voorbij de laatste Top Up Betaling ontvangen, indien van toepassing, was je het recht om op de Datum verjaardag onmiddellijk voorafgaande deze wijziging in controle Acceleration.

Onvrijwillige Beëindiging van arbeid vóór wijziging in de zeggenschap

Tijdens de eerste twee jaar van het dienstverband met de Vennootschap, in plaats van elke andere ontslagvergoeding of beëindigingsvergoeding, 50% van RSUs verleend (van de aanbevolen subsidie ​​van 125.000 RSUs, hierboven beschreven), na aftrek van RSUs die al uit hebben verworven de raden subsidie zoals hierboven beschreven, zal onmiddellijk raken berusten bij de gebeurtenis (een “Beëindiging Acceleration”) die

1. De vennootschap eindigt uw dienstverband zonder Cause (zoals hieronder gedefinieerd), of

2. U beëindigen uw dienstverband voor Good Reason (zoals hieronder gedefinieerd).

Voor alle duidelijkheid, in het geval van een beëindiging Acceleration, zult u geen recht op een extra Top-Up Payment voorbij de laatste Top Up Betaling ontvangen, indien van toepassing, was je het recht om op de Datum verjaardag onmiddellijk voorafgaand aan deze beëindiging Versnelling.

Het bedrijf gaat akkoord om bijstand te verlenen aan u in het beveiligen en het behoud van een vergunning voor de werkgelegenheid in de Verenigde Staten in overeenstemming met de voorwaarden van ons immigratiebeleid, waarvan een kopie is inbegrepen bij deze brief. U zal worden gevraagd om dit document te ondertekenen op de eerste dag van het dienstverband met de Vennootschap. Bovendien, gezien de aard van uw specifieke immigratie situatie, behoudt de Vennootschap zich goeddunken te bepalen welke inspanningen, indien van toepassing, zal zij nemen om te beveiligen of uw toekomstige vergunning voor de werkgelegenheid te behouden in de VS, als en wanneer uw toestemming om te werken in de VS. anderszins vervallen.

U moet weten dat uw dienstverband met de Vennootschap is voor onbepaalde duur en vormt op wil de werkgelegenheid. Als gevolg daarvan, bent u vrij om ontslag te nemen op elk gewenst moment, om welke reden of zonder reden. Ook het bedrijf is vrij om zijn arbeidsverhouding te sluiten met u op elk gewenst moment, met of zonder reden, en met of zonder kennisgeving.

U stemt ermee in dat, tijdens uw dienstverband bij het bedrijf, zult u zich niet bezighouden met andere arbeid, beroep, consulting of andere zakelijke activiteiten die rechtstreeks verband houden met de sector waarin het bedrijf nu is betrokken of betrokken raakt tijdens de looptijd van uw dienstverband, noch zal je bezighouden met alle andere activiteiten die in strijd zijn met uw verplichtingen aan de Vennootschap.

Op de eerste dag van het dienstverband wordt u gevraagd om de verificatie in te dienen van uw wettelijk recht om te werken in de Verenigde Staten, en om onze Employee overeenkomst te ondertekenen. U zult ook worden verwacht te ondertekenen en te voldoen aan een Werkgelegenheid, vertrouwelijke informatie, en Invention Assignment overeenkomst, waarin onder andere bepalingen, de overdracht van octrooirechten op een uitvinding die tijdens uw dienstverband bij VMware en non-disclosure van bedrijfseigen informatie. Als werknemer van VMware, wordt u verwacht zich te houden aan Company regels en voorschriften.

definities

1. Voor de toepassing van dit aanbod brief overeenkomst zal een verandering in de controle wordt geacht te hebben plaatsgevonden indien

(A) elke persoon (zoals hieronder gedefinieerd), is of wordt de uiteindelijk gerechtigde (binnen de in artikel 13d-3 onder de Securities Exchange Act van 1934 betekenis, zoals gewijzigd (de “Exchange Act”)), rechtstreeks of onrechtstreeks , van effecten van de Vennootschap die 35% of meer van het dan uitstaande gewone aandelen van de Vennootschap of de gecombineerde stemrecht van dan uitstaande effecten van de Vennootschap, met uitzondering van enige persoon die een dergelijke Beneficial eigenaar wordt in verband met (b) beneden

(B) er wordt voltrokken een fusie of consolidatie van de Vennootschap met een ander bedrijf, met uitzondering van (i) een fusie of consolidatie die zou resulteren in de stemrechtverlenende effecten van de uitstaande Vennootschap onmiddellijk voorafgaand aan een dergelijke fusie of consolidatie blijven vertegenwoordigen (hetzij door resterende uitstaande of door te worden omgezet in stemrechtverlenende effecten van de overlevende entiteit of een ouder daarvan) ten minste 50% van de gecombineerde stemmen van de effecten van de Vennootschap of een overlevende entiteit of een ouder daarvan openstaande onmiddellijk na de fusie of consolidatie, of (ii) een fusie of consolidatie plaatsvinden naar een herkapitalisatie van de Vennootschap (of soortgelijke transactie) waarin geen persoon is of wordt de uiteindelijk gerechtigde, rechtstreeks of onrechtstreeks, van effecten van de Vennootschap (niet inbegrepen in de effecten die wordt verkregen door te voeren Deze persoon enige effecten rechtstreeks overgenomen van de Vennootschap of aan haar gelieerde ondernemingen) die 35% of meer van de gecombineerde stemrecht van dan uitstaande effecten van de Vennootschap, of

(C) de aandeelhouders van de Vennootschap goedkeuren van een plan van volledige liquidatie of ontbinding van de Vennootschap of er wordt geconsumeerd een overeenkomst voor de verkoop of vervreemding door de vennootschap van alle of vrijwel alle activa van de Vennootschap, met uitzondering van een verkoop of vervreemding door de Onderneming van alle of vrijwel alle activa van de Vennootschap aan een entiteit, ten minste 50% van de gecombineerde stemmen van de stemrechtverlenende effecten van die eigendom zijn van de aandeelhouders van de Vennootschap in nagenoeg dezelfde verhoudingen als hun eigendom van de Vennootschap onmiddellijk voorafgaand een dergelijke verkoop.

Niettegenstaande in het voorgaande van het tegendeel, wordt geen wijziging in controle worden geacht te hebben plaatsgevonden ten behoeve van dit aanbod brief overeenkomst op grond van (i) elke handeling die leidt tot u, of een groep van personen waarin je een substantieel rente, het verwerven, direct of indirect, 35% of meer van het dan uitstaande gewone aandelen van de Vennootschap of de gecombineerde stemrecht van dan uitstaande effecten van de Vennootschap of (ii) EMC Corporation ( “EMC”) verdeling van de Vennootschap aandelen in een transactie die bestemd zijn om zich te kwalificeren als een uitkering op grond van artikel 355 van de Internal Revenue Code van 1986, zoals gewijzigd.

2. Voor de toepassing van dit aanbod brief overeenkomst, zal het optreden van een van de volgende “Want,” vormen op voorwaarde dat je hebt gekregen mededeling door de Onderneming van het bestaan ​​van Oorzaak en, indien het bestaan ​​van Oorzaak is genezen, een redelijke mogelijkheid om het bestaan ​​van dergelijke Oorzaak genezen

(A) opzettelijke verwaarlozing, verzuim of de weigering door u aan uw werk taken uit te voeren (behalve als gevolg van arbeidsongeschiktheid als gevolg van ziekte) als redelijkerwijs geregisseerd door de Vennootschap

(B) opzettelijk wangedrag door u bij de uitoefening van uw dienstverband plichten

(C) uw aanklacht voor een misdrijf (anders dan verkeersgerelateerde overtreding) of een misdrijf waarbij morele schanddaden

(D) uw commissie van een handeling met betrekking tot persoonlijk oneerlijkheid die resulteert in de financiële, reputatie of andere schade aan de Vennootschap en / of haar dochterondernemingen en / of haar dochterondernemingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, een handeling die verduistering of verduistering van onroerend goed of

(E) uw wezenlijke schending van Key Employee overeenkomst VMware en / of een wezenlijke schending van een andere VMware beleid, met inbegrip van maar niet beperkt tot de Business Conduct richtlijnen.

De vaststelling van de oorzaak zal worden gemaakt door de Vennootschap naar eigen goeddunken.

3. Voor de toepassing van dit aanbod brief overeenkomst, “persoon” de betekenis zoals bedoeld in artikel 3 (a) (9) van de Exchange Act, zoals gewijzigd en gebruikt in de vakken 13 (d) en 14 (d), met uitzondering van hebben dat deze term omvat niet (i) EMC, de Vennootschap of een van hun respectievelijke dochtervennootschappen, (ii) een trustee of andere vertrouwenspersoon die effecten uit hoofde van een beloningsregeling voor het personeel van de Vennootschap of een van haar filialen, (iii) een underwriter tijdelijk het bewaren van effecten uit hoofde van een aanbod van deze effecten en (iv) een vennootschap in handen, direct of indirect, door de aandeelhouders van de Vennootschap in nagenoeg dezelfde verhoudingen als hun bezit van aandelen van de Vennootschap.

4. Voor de toepassing van dit aanbod brief overeenkomst, “Good Reason” voor beëindiging door u van uw dienstverband zal het optreden betekenen (zonder uw uitdrukkelijke schriftelijke toestemming) van een van de volgende

(A) een wezenlijk ongunstige wijziging in uw rollen, titels, rapportage relatie of in de aard of de status van uw verantwoordelijkheden

(B) een wezenlijke vermindering van de Onderneming in uw het basissalaris (exclusief een reductie die wordt ook toegepast op alle andere executive officers van de Vennootschap en dat vermindert uw Basisloon met een percentage reductie die niet groter is dan het laagste percentage verlaging toegepast op alle andere executive officer), of een wezenlijke vermindering van de Onderneming in uw totale jaarlijkse bonus doel

(C) de verhuizing van uw voornaamste plaats van arbeid naar een locatie vijfenzeventig meer dan (75) mijl van uw voornaamste plaats van arbeid onmiddellijk voorafgaand aan een dergelijke verhuizing, of

(D) een wezenlijke inbreuk van deze overeenkomst.

Niettegenstaande het voorgaande, zal u niet worden beschouwd als goede reden voor toepassing van deze overeenkomst, tenzij u het bedrijf te voorzien van een schriftelijke kennisgeving binnen dertig (30) dagen na uw kennis van het optreden van een gebeurtenis vormt Good Reason en biedt de Vennootschap een kans om een ​​dergelijk voorval te genezen binnen 30 dagen na ontvangst van een dergelijke kennisgeving van u.

* * *

Om uw aanvaarding van het aanbod van de onderneming aan te geven, meldt u zich en de datum van deze brief in de onderstaande ruimte en terug te sturen naar mij. Een duplicaat origineel is ingesloten voor uw administratie. Dit aanbod brief, samen met de werknemer overeenkomst en de werkgelegenheid, vertrouwelijke informatie, en Invention Assignment overeenkomst bevat alle voorwaarden, beloften, verklaringen en afspraken tussen de partijen, en vervangt alle andere mondelinge of schriftelijke overeenkomst of afspraken tussen de partijen met betrekking tot deze zaken voorafgaand aan de datum van dit persbericht. Deze aanbieding brief mag niet worden aangepast of gewijzigd, behalve door een schriftelijke overeenkomst, door een ambtenaar van de Vennootschap en door u ondertekend. Deze aanbieding vervalt drie (3) dagen na de datum van deze brief.

We kijken ernaar uit om met u mee VMware.

oprecht

/ S / Diane Greene, Diane Greene, President en CEO

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

De Hyperledger Project groeit als gangbusters

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld