Visa lanceert online betaaldienst in Brazilië

Visa heeft haar online betaaldienst Visa afrekenen in Brazilië van start gegaan en zal zich richten op samenwerking met grote retailers in het land.

Banking;? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, veiligheid, de Hyperledger Project groeit als gangbusters; CXO; ANZ Bank tech executive dek shuffle, Banking, Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld

Verkrijgbaar in landen als de VS en Australië sinds vorig jaar, Visa afrekenen consumenten in staat stelt om online te betalen voor goederen uit elk aangesloten apparaat, met behulp van debet- of kredietkaarten uitgegeven door Visa of andere payment providers.

Mobiele betalingen zijn lang beloofde maar mainstream adoptie is ongrijpbaar geweest. CTIA opende haar MobileCON evenement met een status update op de heetste mobiele functie die de meeste mensen nooit hebben gebruikt.

Visa Afrekenen moeten gebruikers zich aan te melden met een enkele gebruikersnaam en wachtwoord om een ​​betaling te voltooien zonder het verlaten van de website of app van de leverancier – deze wordt gepromoot als een belangrijk voordeel ten opzichte van bestaande alternatieven zoals PayPal en Braziliaanse gelijkwaardige PagSeguro.

In tegenstelling tot zijn concurrenten, de Visa product is ook niet gericht voor kleinere handelaren: volgens senior vice president voor digitale oplossingen bij het bedrijf Christopher Boncimino, dit is niet de meest interessante e-commerce segment.

“Je kunt miljoenen kleine partnerbedrijven hebben, maar in de e-commerce wat werkelijk waardevol is de grote ticket transacties die op de websites van de grote retailers worden uitgevoerd,” vertelde Boncimino Braziliaanse tijdschrift Exame.

Echter, toen het bedrijf kondigde de lancering Brazilië, het alleen genoemd één partnership met een lokale retailer, online handelaar FutebolCard, die tickets verkoopt aan voetbal evenementen in 12 Braziliaanse stadions.

In juli heeft de credit card reus aangekondigd dat zij zou een innovatie lab in Brazilië, bedoeld als een omgeving om klanten en partners te communiceren met Visa vakexperts, evenals een mogelijkheid om prototype aanbod in betaling technologie te openen.

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

De Hyperledger Project groeit als gangbusters

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld