Vigilantes lancering aanval op scam sites

De 419 Flash Mob, ondersteund door Kunstenaars tegen 419, heeft de oorlog aan criminelen die valse bank websites te hosten in de hoop lokken slachtoffers om daar geld te storten verklaard. De aanvallen begonnen woensdag.

Banking;? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, veiligheid, de Hyperledger Project groeit als gangbusters; CXO; ANZ Bank tech executive dek shuffle, Banking, Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld

Volgens Kunstenaars tegen 419’s Web site, “Deze flash mob is in de viering van Chinees Nieuwjaar … Ons doel is om stilgelegd acht nep bank websites in minder dan 48 uur!”

De criminelen die opereren zogenaamde 419 scams, ook wel bekend als advance fee fraude, sturen e-mails, brieven en faxen om hulp te vragen om een ​​grote som geld terug te vorderen van een bank, in ruil voor een deel van de buit. Sommige van deze oplichters zijn nu afgestudeerd aan het runnen van hun eigen nep-banking websites.

De 419 Flash Mob is een poging om zoveel mogelijk mensen te werven mogelijk om aanvallen denial-of-service van de bandbreedte spammers ‘te starten en te melden aan hun webhosts en gerechtelijke instanties. De website biedt contactgegevens van computercriminaliteit eenheden in zeven landen.

Websites met de volgende banken namen worden aangevallen: Abbey Trust && Offshore Bank; First Global Trust, Allied Trust Bank UK (die is opgenomen tweemaal omdat twee afzonderlijke websites gebruiken deze naam), Crystal Bonds && Securities; Kash Bank Corp., Liberty Stronghold Securities and Finance en BBVA Finance & Clearinghouse.

De meeste van deze sites worden gehost door een service provider in China, die niet kon worden gecontacteerd via de telefoon, maar Crystal Bonds & Securities verscheen gehost te worden in het Verenigd Koninkrijk. Een telefoontje naar Crystal Bonds & switchboard Securities ‘werd beantwoord door een man die aanvankelijk zei hij vertegenwoordigde Crystal Bonds & Securities. Hij beweerde niets over de organisatie weten, maar was geïnteresseerd om meer over Kunstenaars tegen 419 en aanvallen van de groep denial-of-service te horen.

Dan Ilett van de website UK gemeld uit Londen.

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

De Hyperledger Project groeit als gangbusters

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld