UK ruimte investering raket

De Britse ruimtevaartindustrie is ingesteld op een miljard pond boost te krijgen na ministers verpakt gesprekken over de financiering voor de Europese ruimtevaartprojecten.

De UK Space Agency, de overheidsorganisatie die verantwoordelijk is voor het land van de draagraket, voertuig en lading strategie toegezegd £ 1,2 miljard ($ 2,1 miljard) investeringen over meerdere projecten bij de Europese ruimtevaartorganisatie ESA-ministerraad in Napels op woensdag.

Britse bedrijven zullen profiteren door de aanvoer orders ter waarde van ongeveer £ 1 miljard, plus dat ze de kans om op voorsprong op grootschalige projecten te nemen, volgens het bureau te krijgen. De contracten moeten ook bijdragen aan de versterking van de Britse industrie in telecom en aardobservatiesatellieten, onder andere gebieden.

“Space is big business voor het Verenigd Koninkrijk, dus het is belangrijk voor ons om strategische investeringen die de groei van deze bloeiende industrie zal blijven maken”, David Willetts, de Britse minister van University en Wetenschap, zei in een verklaring.

Het programma van de investeringen die we bij ESA hebben onderhandeld zal niet alleen ons in staat stellen om vooruit te komen in de wereldwijde wedloop door te zorgen voor meer grote contracten voor de Britse industrie, maar zal ook ons ​​te voorzien van de middelen om grote uitdagingen, zoals de ramp noodhulp en de klimaatverandering te beheren.

Het Verenigd Koninkrijk zet in £ 16m te helpen ontwikkelen van de service module voor; NASA’s Orion capsule, de Shuttle vervanging bedoeld om het internationale ruimtestation ISS en andere bemande missies te ondersteunen. Dit is het Verenigd Koninkrijk de eerste investering in bemande ruimtevlucht.

“Het programma van de investeringen die we bij ESA hebben onderhandeld zal niet alleen ons in staat stellen om vooruit te komen in de wereldwijde wedloop door te zorgen voor meer grote contracten voor de Britse industrie, maar zal ook ons ​​te voorzien van de middelen om grote uitdagingen, zoals de ramp noodhulp en de klimaatverandering te beheren . ‘ – Wetenschap minister David Willetts

Tegelijkertijd werd bekend dat de Rusland zal bijdragen aan ExoMars, een gecombineerde orbiter en rover project te zoeken naar organische verbindingen op Mars. NASA had eerder ingetrokken steun, waardoor de missie in gevaar, maar Rusland zal leveren nu twee Proton-draagraketten voor lanceringen in 2016 en 2018. Het Verenigd Koninkrijk is betrokken bij de beeldvorming, en sample retrieval en analyse.

De Orion investering komt van de totale financiering toezegging van het Verenigd Koninkrijk van £ 240m per jaar gedurende vijf jaar – een verhoging van de bestaande £ 97m jaarlijkse UK ruimte budget. Tien ESA projecten in totaal zullen zien toegenomen UK uitgaven, op de top van meer geld voor het Europees agentschap ontwikkelingsprogramma’s verplicht.

Een project om te profiteren is Artes, de Advanced Research in Telecommunications Systems, dat de ruimte verkregen gegevens transmissiesystemen waaronder TV, air traffic contol en de maritieme veiligheid bestrijkt. Dit zal £ 161m en de creatie van 100 arbeidsplaatsen bij de ESA buitenpost in Harwell, Oxfordshire krijgen.

Stel ook een boost te krijgen Metop 2G, een weersatelliet project (£ 81m), de Earth Observation Envelope Programme (EOEP) ​​toezicht op het milieu-systeem (£ 166m), en de Europese GNSS-systeem voor satellietnavigatie (£ 18m), bedoeld om het te vervangen huidige Galileo platform. Een andere £ 18m zal gaan naar de Mars Robotic Exploration Voorbereiding programma, dat zal zich concentreren op de ontwikkeling van kernenergie bronnen voor de lange duur missies;. De UK Space Agency zei dat de ruimte-industrie momenteel draagt ​​meer dan £ 9 miljard aan de Britse economie, met de nieuwe investeringen bedoeld om te helpen groeien dat voor ongeveer £ 30 miljard in 2030.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

? Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, 3D Printing; 3D printing handen op: Houtwerk; Banking; CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, innovatie, Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent?

3D-printen handen op: Houtwerk

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent