UK degradeerde uit ICT premier league

Het Verenigd Koninkrijk heeft uit de top 10 gevallen in een internationale ranglijst van ICT “readiness” en gebruik.

Het Verenigd Koninkrijk was negende vorig jaar, volgens de World Economic Forum (WEF) Networked Readiness Index Framework, waarin het WEF gebruikt om zijn jaarlijkse Global Information Technology Report samen te stellen. verslag van dit jaar toonde het Verenigd Koninkrijk gedaald tot 12e plaats.

Australiƫ kwam net onder het Verenigd Koninkrijk, het plaatsen van 14 in de resultaten, met een voorsprong van Duitsland, Japan en Frankrijk.

Volgens het WEF, het rapport “een poging om de onderliggende complexiteit achter de rol van ICT in de ontwikkeling van een land ontwarren”. Het kader van mening dat de verbondenheid en het ICT-gebruik van bedrijven, particulieren en overheden, alsmede de regelgeving en economische situatie in elk land.

Top van de competitie dit jaar was Denemarken – voor het tweede jaar op rij – de voet gevolgd door Zweden, Zwitserland, de Verenigde Staten en Singapore. Zeven van de top 10 waren de Europese landen, maar Korea toonde de grootste verbetering in die kopgroep, stijgt 10 plaatsen sinds vorig jaar aan nummer negen.

“De succesvolle ervaring van de Scandinavische landen, Singapore, de VS of Korea toont aan dat een coherente regering visie op het belang van ICT, in combinatie met een vroege focus op onderwijs en innovatie, zijn sleutel niet alleen voor aansporen networked readiness, maar ook om te leggen de basis voor een duurzame groei “, zegt Irene Mia, in het verslag van de co-editor en een senior econoom bij het WEF, op woensdag.

Het verslag werd dit jaar gesponsord door Cisco.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia