Twitter neemt engineering en datadiensten startup TenXer

engineering afdeling Twitter ‘s op het punt staat een infusie van nieuw bloed krijgen door de nieuw onthulde overname van TenXer.

Wachtwoord Twitter vergeten? U kunt nu vragen om een ​​sms-code van Twitter om het proces te starten.

Adequaat, TenXer CEO Jeff Ma kondigde de fusie via Twitter op donderdagochtend.

Opgericht in 2012, het in San Francisco gevestigde bedrijf produceert data analytics en diensten instrumenten voor ingenieurs.

TenXer werft op haar website dat haar methodes bespaart zowel tijd als geld door gebruik te maken van een bedrijf bestaande gegevens en hulpmiddelen die voortvloeien uit bronnen zoals Pivotal Tracker en GitHub voor inzichten en feedback over prestaties.

Twitter heeft een aantal data en engineering gericht acquisities die in de afgelopen jaren, met inbegrip van mobiele app-crash rapporterend bedrijf Crashlytics in 2012 als big data en text mining visualisatie engine Lucky Sort in 2013, onder anderen.

Maar TenXer lijkt enigszins te passen buiten de mal. Meerdere rapporten suggereren dat de nieuwe middelen zullen worden gebruikt voor de ondersteuning en de verbetering van Twitter interne engineering team in plaats van voor het verstrekken van nieuwe gegevens tools waarmee zakelijke klanten en merken op de micro-blogging platform.

De financiële voorwaarden van de deal zijn niet bekendgemaakt.

Godan, het voeden van de wereld met open data

DataRobot streeft naar laaghangend fruit van data science automatiseren

Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip

Data Management, Godan, het voeden van de wereld met open data; Big Data Analytics; DataRobot streeft naar laaghangend fruit van de gegevens wetenschap te automatiseren, Cloud, Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken, opslag, Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, heeft tot doel vervang technologie achter Zip