Thin client piloot Defensie de weg te wijzen

Het ministerie van Defensie een pilot te houden om een ​​idee van hoeveel het gaat kosten om verder te gaan met de volgende generatie desktop-programma, die is ingesteld om de noodzaak voor het personeel om meerdere computers gebruiken voor toegang tot netwerken met verschillende niveaus van elimineren te krijgen beveiliging.

De afdeling is al lang had twee aparte desktop platformen: haar Defence Beperkt Network (DRN), dat de meeste van haar meer dan 100.000 medewerkers gebruiken, en de Defensie Secret Network (DSN), die het grootste deel van de rest gebruik, hoewel sommige personeel, zowel te gebruiken en vereisen twee pc’s op hun bureau.

Maar Defensie chief information officer Greg Farr al lang gemarkeerd de noodzaak om desktop Defensie infrastructuur te moderniseren, met de potentie om thin client opties te gebruiken op het bureaublad om de toegang van gebruikers tot informatiebronnen te vereenvoudigen.

De afdeling was een blijk van belangstelling document vorig jaar uitgegeven in april voor het project, op zoek naar leveranciers om ideeën hoe ze het probleem zouden oplossen bieden. Nu het project is gegeven voor het eerst pas goedkeuring door de overheid, en de afdeling gaat een pilot van de thin client en applicatie virtualisatie technologie uit te voeren om de exacte eisen en de kosten voor de volledige uitvoering van het project te bevestigen.

Naast het leveren van een multi-level security vermogen, zal het project ook helpen bij de afdeling te besparen op ondersteuning en apparatuur kosten, en zal helpen bij het leveren van software-upgrades en de introductie van nieuwe toepassingen, volgens de minister van Defensie Warren Snowdon. Het energieverbruik zal ook een daling te nemen.

De blijk van belangstelling blootgelegd vier leveranciers die zullen worden uitgenodigd om deel te nemen in een beperkte aanbesteding, die gisteren begon. Één leverancier wordt gekozen om te werken aan de piloot dat proces. De pilot zal volgend jaar loopt van oktober van dit jaar tot en met april.

De regering gaf ook vandaag voor het eerst pas goedkeuring aan de Defensie Battlespace Communications System. Het project om de ADF de vergrijzing telecommunicatie-apparatuur te vervangen door nieuwere satelliet, bedrade en draadloze netwerken en systemen, die zou kunnen kosten tot $ 500 miljoen uit te voeren. De overheid zal naar verwachting een definitief besluit over het project voor 2015.

Het ministerie van Defensie kreeg ook de goedkeuring van de regering om de potentiële kosten en risico’s voor een revisie van de salarisadministratie en human resources-systeem van de afdeling te onderzoeken. Defensie wil een nieuw systeem dat een grotere automatisering van payroll functies en self-service voor de 20.000 Defensie burgerpersoneel zal toestaan ​​uit te voeren. Het verslag over dit onderzoek is te wijten in het volgende boekjaar.

Updated at 16:47, 6 mei 2011: extra informatie van Defensie toegevoegd.

Updated at 05:20, 6 mei 2011: toegevoegde extra informatie van Defensie over de pilot.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond

Braziliaanse Paralympians profiteren van technologische innovatie

Braziliaanse overheid zou verbieden Waze