Telstra creëert app ontwikkelomgeving voor TIPT oplossing

Telstra moedigt haar klanten en partners creatief te worden en apps te maken in haar nieuwe app ontwikkelomgeving voor zijn abonnement gebaseerde voice en video cloud Telstra IP Telephony (TIPT) oplossing.

De nieuwe app ontwikkelomgeving integreert de TIPT oplossing met de klantenservice zakelijke toepassingen, en zal bestaan ​​uit een open application programming interface (API) die toegankelijk is via internet door de klanten en ontwikkelaars van derden zal zijn.

Apps zal worden opgesplitst in drie lagen, de eerste bestaande uit Telstra eigendom, bediend en ondersteunde apps, zoals desktop Telstra’s en mobiele samenwerking app, UC-on; gecertificeerde derde party apps geaccrediteerd op het Telstra netwerk en ondersteund door Telstra partners; open tier, welke klanten betekent in staat zijn om specifieke apps aan hun individuele behoeften te ontwikkelen.

Volgens Philip Jones, Telstra executive director global producten en oplossingen, zal het nieuwe platform toelaten Telstra’s netwerk en software assets toegankelijk voor ontwikkelaars en klanten worden gemaakt, en zal naar verwachting voordelen voor klanten, waaronder een snellere responstijden en een betere dienstverlening te rijden.

Een Telstra partner al met behulp van de TIPT app ontwikkelomgeving is Camelon ICT Solutions, die al heeft ontwikkeld, onder andere, een Camelon Presence app die Microsoft Lync met TIPT integreert voor Telstra klanten, evenals een suite van CRM-integratie en tovenaar gereedschappen.

De TIPT app ontwikkelomgeving is een uitbreiding van Telstra’s TIPT Cloud Collobration oplossingen, een product geboren uit haar partnerschap met de wereldwijde communicatie-software en dienstverlener Broadsoft.

Telstra heeft ook een Cloud Samenwerking; samenwerking met het netwerk leverancier gigantische Cisco, die spraak, video, telepresence, en mobiele toepassingen biedt – ook bekend als Unified Communications as a Service (UCaaS) – voor het bedrijfsleven, het bedrijfsleven, en overheidsklanten.

De telco gigant heeft gepleegd; AU $ 800.000.000 in de wereldwijde investeringen, in de richting van cloud-diensten in de komende vijf jaar.

Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Wolk, Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO, Cloud, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE winkelhaken zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid