Slideshow: MPS door de Numbers

Doc houdt van een goede presentatie en heeft nog steeds veel van deze round Carrousel dienbladen vol transparanten in zijn kelder. Maar natuurlijk is de definitie van diavoorstelling is dezer dagen veranderd. In dit geval is er een korte, maar informatieve, diapresentatie van Misty Gonzales over bij de Photizo Fractie over de cijfers achter de Managed Print Services (MPS) industrie.

De zakelijke omgeving is steeds veeleisender geworden en economische spanningen hebben alleen versterkt de noodzaak van kostenefficiëntie en verhoogde productiviteit. Het is de convergentie van deze factoren die de hoeksteen van de MPS value proposition heeft gecreëerd, dat een moeilijke economische landschap rijdt bedrijven van alle groottes om hun beeldvorming vloot te optimaliseren om besparingen te rijden naar de bottom line. 2011 MPS Market Size Photizo Groep, Aandelen en Forecast studie blijft het effect van de zwakke economische prestaties op MPS te bevestigen, want het voorspelt een snelle groei van de wereldeconomie in Managed Print Services van 20 procent tot 2015.

Check out de diavoorstelling hier.

Ricoh verhoogt investeringen in Brazilië

HP’s Q3 verslaat schattingen, maar de PC, printer ellende voort te zetten

Bioprinting botten en spieren: De inkjet printers cel vormgeven van de toekomst van transplantaties

? Samsung lanceert SDK voor B2B-printer UX

Printers; Ricoh verhoogt de investering in Brazilië, hardware, HP’s Q3 verslaat schattingen, maar de PC, printer ellende voort te zetten; 3D Printing, Bioprinting botten en spieren: De inkjet mobiele printers vormgeven van de toekomst van de transplantaties, hardware, Samsung lanceert SDK voor B2B-printer UX