Skype voor iPad-update met Retina Display ondersteuning beschikbaar

Microsoft’s Skype divisie heeft gepost om te downloaden van de update 3.8, voegt ondersteuning toe voor de retina display van de nieuwste iPad.

De 3.8 versie bevat “geoptimaliseerde afbeeldingen voor nieuwe iPad Retina-display”, aldus een 26 maart bericht op de “Skype Garage” blog. Het is gratis verkrijgbaar bij de Apple App Store.

Apple eerder postte een lijst van 20 of zo retina-scherm geoptimaliseerde apps.

Microsoft is de integratie van steun voor pixelly-dense retina-scherm-stijl schermen in Windows 8. Windows 8 team geblogd over de plannen van Microsoft op dit front vorige week. Er is geen officieel woord over welke OEM’s dit soort schermen te bieden op hun Windows 8 pc’s en tablets als ze later lanceren vanaf dit jaar.

Terwijl op het onderwerp van Skype, het lijkt erop dat Microsoft stuurt Skype President Tony Bates naar de AllThingsD leeuwen dit jaar. Bates is een van de sprekers op de conferentie AllThingsD 10, dat gebeurt in eind mei.

(Er is geen woord over de AllThingsD site als andere Microsoft execs als CEO Steve Ballmer of Windows voorzitter Steven Sinofsky zal b spreekt er dit jaar. In 2011, Microsoft ervoor gekozen om AllThingsD gebruiken om meer informatie te onthullen over Windows 8.)

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Kon de toekomst van Android Windows?

Windows 10 tip: het oplossen van netwerkproblemen met een one-click reset

Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen, Microsoft, Kan de toekomst van Android Windows, Windows 10, Windows 10 tip : netwerkproblemen oplossen met een one-click reset