? Shadow IT in Brazilië overtreft wereldwijde gemiddelde

IT aangekocht door andere niet-IT-afdelingen in Brazilië is goed voor 32 procent van alle enterprise technologie te besteden ten opzichte van het wereldwijde gemiddelde van 25 procent, zo blijkt uit onderzoek.

Daarnaast is 88 procent van de IT-beslissers in Brazilië het erover eens dat de schaduw heeft dit geleid tot de IT-afdeling de controle van hun organisaties tech goed te verliezen, zegt de studie “Art of Connecting: Creativiteit en de moderne CIO” uitgevoerd door Vanson Bourne uitgevoerd voor de Britse Telecom.

Bring your own device plannen klinkt geweldig totdat je begint het uitzoeken dat uw onderneming onderhandelingspositie met de vervoerders is verdampt en onkostenbeheer creëert een hoofdpijn.

De stijging in de schaduw IT heeft ook gezorgd budgetten veiligheid te verhogen met 26 procent in Brazilië in vergelijking met het wereldwijde gemiddelde van 20 procent, volgens het rapport.

Echter, de Braziliaanse chief information officers (CIO’s) blijven onverminderd voort door deze veranderingen: 92 procent van de Braziliaanse IT-leiders ondervraagden blij met de mogelijkheid van het worden IT-adviseurs in plaats van exclusieve IT-managers en in staat om meer creatief te denken, in vergelijking met het wereldwijde gemiddelde van 64 procent.

In termen van technologieën die kunnen helpen ontketenen de CIO creativiteit om zakelijke voordelen te genereren, Braziliaanse CIO’s zie mobiliteit als het belangrijkste gebied om zich te concentreren (79 procent versus 73 procent wereldwijd), gevolgd door de cloud (73 procent versus 71 procent wereldwijd), unified communications ( 72 procent versus 71 procent wereldwijd), evenals Software as a service (SaaS), Big data en het internet van de dingen.

De BT studie ondervraagde 130 senior IT-managers in Brazilië en 825 IT-beslissers in het Verenigd Koninkrijk, de VS, Duitsland, Spanje, Australië, de Benelux en Singapore in november 2014.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle