SAP Business Objects beloften aan ‘break barrières’

Business Objects, die net in SAP de baan werd gebracht, kondigde BusinessObjects ™ XI 3.0, die het bedrijf zei “doorbreekt de barrières van traditionele business intelligence (BI).” Elk BI bedrijf maakt een vergelijkbare claim – de belofte om de sleutel op te geven tot het maken van betere zakelijke beslissingen en meer winst.

Volgens het bedrijf BusinessObjects XI 3.0 heeft een claim to fame als de “eerste en enige BI-platform met geïntegreerde tekstanalyse, waardoor de gedachten en meningen van klanten en andere mensen te vinden in ongestructureerde bronnen, zoals het web, merkt velden en e-mails te zijn ; gemakkelijk geïntegreerd in business intelligence en besluitvorming.

grote ontdekking Business Objects ‘is in feite de integratie van de search en ongestructureerde data discovery gereedschappen, met tekst analytics, federated search en data visualisatie, van de overname van Inxight Software in juli 2007. Dit maakt het Business Objects om de ongeveer 80 procent van de corporate harnas gegevens, zoals e-mail, documenten en andere ongestructureerde content.

Business Objects is niet voor het eerst met het concept van het maken van ongestructureerde data begrijpelijk. In 2006, Cognos (nu onderdeel van IBM) en Autonomy creëerde een oplossing die ongestructureerde en gestructureerde data geconvergeerde voor business intelligence. Zoekmachines van FAST (overgenomen door Microsoft), Google en IBM in samenwerking met BI producten soortgelijke faciliteiten, hoewel niet als een native laag binnen het platform.

We hebben gewerkt met de SAP-organisatie naar een missie en visie samen te stellen om de manier waarop mensen over de hele wereld werken echt veranderen “, aldus Marge Breya, executive vice-president van SAP’s nieuw verworven business intelligence platform.” We nemen de volledige kracht van BI en het hebben van het beschikbaar met de aard van de gebruikerservaring waarmee gewone stervelingen om toegang te krijgen tot de gegevens, niet alleen voor gespecialiseerde analisten krijgen.

Wij richten hoe om informatie te nemen en te delen en beschikbaar stellen over een extended enterprise, met een opslagplaats voor gerepliceerd rapportage over verschillende bedrijven in het ecosysteem. En, het is heel duidelijk dat we kunnen publiceren naar honderdduizenden gebruikers, en uit te breiden buiten de firewall, “voegde ze eraan toe.

Business Objects XI 3.0 presenteert zowel gestructureerde als ongestructureerde data, als onderdeel van de analytische interface (hieronder).

Breya beschreef de data overvloed en kansen voor Business Objects – volgens het bedrijf slechts 15 procent van de werknemers (en Breya denkt dat het percentage in werkelijkheid is lager) hebben toegang tot de BI-tools en 90 procent van de leidinggevenden zijn niet de informatie die ze nodig hebben om weloverwogen beslissingen te nemen.

Daarnaast BusinessObjects ™ XI 3.0 bevat ook Crystal Reports 2008 en de Polestar interactieve search tool, mobiele toegang tot BI-data, integratie met Microsoft Live Office (het inbedden van Microsoft Office-documenten binnen het platform) en verbeterde federatie mogelijkheden, aldus het bedrijf.

BusinessObjects XI 3.0 zal dit kwartaal beschikbaar zijn. De mobiele editie en BusinessObjects XI 3.0 Polestar zijn te wijten later in het jaar, aldus het bedrijf.

Survey zegt SAP HANA brengt besparingen, en het is waarschijnlijk waar

SAP lanceert HANA-only versie van Business Warehouse

Winnaars Aangekondigd voor de SAP HANA Innovation Award

SAP investeert in Vivanda, een food digitalisering, big data bedrijf

Big Data Analytics; Survey zegt SAP HANA brengt besparingen, en het is waarschijnlijk waar, Big Data Analytics; SAP lanceert HANA-only versie van Business Warehouse, SAP, winnaars bekend gemaakt voor de SAP HANA Innovation Award; Big Data Analytics, SAP investeert in Vivanda, een levensmiddel digitalisering, big data bedrijf