Samsung om kleding te verkopen in China

Zuid-Koreaanse Samsung Group zal kleding te verkopen op de Chinese markt met de eerste overzeese uitbreiding van de kledingketen, 8ight seconden, in twee jaar tijd.

De succesvolle bedrijf in elektronische apparaten in China, is het een “solide basis” gegeven voor het te breiden naar andere gebieden is er, zei kaderleden van het bedrijf in een rapport China Daily op maandag.

China zal de eerste markt buiten Zuid-Korea voor 8ight seconden geworden, onthulde Samsung in het artikel. Het merk valt onder haar Cheil Industries affiliate die belangen in textiel, mode, chemicaliƫn en elektronische chemische materialen (ECM) heeft.

“Ons doel is om 12 verkooppunten te openen tegen het einde van dit jaar en het betreden van de Chinese markt in 2014”, zegt Song Tai-Keun, manager van 8ight seconden. Hij voegde toe dat het merk heeft vijf winkels in Zuid-Korea. Volgens de website van de winkel, de zesde outlet opent vandaag.

De Samsung conglomeraat bestaat uit meer dan 30 dochterondernemingen. Naast haar vlaggenschip toestel van Samsung Electronics, de groep heeft ook een hand in verzekeringen, kleding, pretparken, hotels, reclame en de bouw.

De zakelijke mobiele telefoon is geweest, getipt om de Chinese mobiele markt leiden, met een voorsprong van Apple dit jaar;. Te midden van de sterke groei, Samsung’s elektronica-fabriek in China kwam in de schijnwerpers voor, naar verluidt het inhuren van minderjarige werknemers, en het overtreden van nationale arbeidswetgeving. Volgens de waakhond China Labor Watch, werden zeven werknemers gevonden onder de leeftijd van 16 jaar te zijn geweest.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; mobiliteit; Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge over Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring