SA start gratis bus draadloze proefperiode

Staat transport overheden in Australië zal worden bekeek een proefperiode van zes maanden in Zuid-Australië, waarvan één grootstedelijke bus uitgerust met een vlot van multimedia-apparatuur en gratis draadloos internet zal zien.

De proef, die op verlanglijstje van de Zuid-Australische regering is al geruime tijd zal van start vandaag af. Een groep van technologische bedrijven door de overheid uitgenodigd om deel te nemen aan de proef hoopt dat reclame bewijzen kunnen de kosten van het weggeven van toegang tot internet op het openbaar vervoer te financieren.

Cisco, Adam Internet – aanbieder van WiMax breedband voor grootstedelijke blackspots – en een lokale integrator MIMP aansluiten Solutions (die Israëlisch-gemaakte geografisch reclame-systeem verkoopt, transSpot) hebben geholpen uit te rusten van de bus over het afgelopen jaar. De bus van de internet verbinding wordt gefilterd door WebShield. De universiteit van South Australia’s Institute for Telecommunications Research bijgestaan ​​bij het testen van het systeem in de afgelopen 18 maanden.

Een video van een soortgelijke inrichting op een beperkt aantal trams in San Francisco, California kan hieronder worden bekeken.

Wi-Fi uitgeruste apparaten in staat zal zijn om toegang te krijgen tot het internet via de bus van Cisco mobiele toegang router. De bus zal ook komen met Bluetooth-zenders om de toegang tot games en applicaties, en twee 19-inch displays die reclame, ABC news feeds en locatie-informatie zal tonen verstrekken.

Cisco koopt container startup ContainerX

De tech erfenis van de Olympische Spelen in Rio

Cisco zal snijden 5.500 banen in de nieuwste herstructurering

? Cisco te bijl aan 14.000 medewerkers: Rapport

? Networking, Cisco koopt container startup ContainerX; Innovatie; De tech erfenis van de Olympische Spelen van Rio, internet van de dingen; Cisco zal 5.500 banen te schrappen in de nieuwste herstructureringen; netwerken; Cisco om bijl aan 14.000 medewerkers: Rapport