Rimini Street nadert 900 klanten mark

Rimini Street, die van derden ondersteuning biedt voor Oracle en SAP-toepassingen, bleef groeit in een snel clip in het derde kwartaal als het bedrijf nadert de 900 klant merk.

Rapporteerde het bedrijf derde kwartaal een omzet van $ 22.400.000, een stijging van 42 procent ten opzichte van een jaar geleden. Uitgestelde omzet was $ 58.100.000. Ondertekend klanten in het kwartaal steeg met 28 procent ten opzichte van een jaar geleden tot 890.

Maar om het belang in Rimini Street alles wat je moest doen was uitchecken stand van het bedrijf op het Gartner Symposium / ITxpo, dat is een belangrijke CIO verzamelpunt peilen. Het gemeenschappelijke thema van Gartner onder CIO’s was de tijd te kopen via steun van Rimini. Deze execs werden ofwel het kopen van tijd om een ​​Oracle of SAP upgrade na te denken, het evalueren van cloud opties elders of een gewicht van slechts hoe lang hun legacy apps zou kunnen duren.

Het resultaat is dat Rimini blijft klanten te landen, zelfs als een rechtszaak met Oracle schijnbaar nooit eindigt. Ondertussen zal Rimini ook Oracle prik waar mogelijk.

Een recent onderzoek van Rimini bleek dat 54 procent van de 139 IT-professional de respondenten vond geen business case om te verhuizen naar Oracle Fusion. Zonder een sterke zaak te upgraden, zal Rimini blijven om een ​​bedrijf rond ondersteuning van derden te bouwen voor Oracle en SAP. Rimini enquête, niet verrassend, was een data-punt ter ondersteuning van haar activiteiten, maar toch raakt een gevoelige snaar met IT-kopers.

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september