? Het regent rechtszaken in India: Micromax en OnePlus tegen elkaar op in de strijd van de cyanogenen

Net wanneer je klaar waren het lezen over Ericsson het stoppen van de Xiaomi moloch in zijn tracks, heeft een andere rechtszaak tussen rivaliserende smartphone makers gedomineerd krantenkoppen in India in de afgelopen dagen. Deze keer, het is een confrontatie tussen de Indiase telefoon reus Micromax en Chinese onderneming Shenzhen OnePlus Technology.

OnePlus ‘Cyanogen smartphone Eind vorige week, Micromax een rechtszaak aangespannen tegen OnePlus, stoppen van de verkoop van zijn lijn van telefoons met Cyanogen software. (Cyanogen software is gebaseerd op het Android-besturingssysteem en heeft opgedaan tractie door zijn populaire aanpassingsmogelijkheden over stock Android.) Blijkbaar Micromax heeft een exclusieve deal met Cyanogen dat iemand anders in Zuid-Azië voorkomt geseling telefoons met deze software op . De complicatie is dat Cyanogen had ook tekende een niet-exclusieve wereldwijde overeenkomst (behalve China, maar ook India) met OnePlus vele maanden geleden. Cynaogen beweert dat Micromax’s agreement vervangt het met OnePlus.

Op basis van de informatie die tot nu toe is gemeld, als ik de Chinese telefoon bedrijf, zou ik heel erg geïrriteerd met Cyanogen en de aard van de deals die zij heeft gekregen in zijn. De Indiase rechter lijkt op dezelfde manier denken. Volgens The Economic Times, de bank die de zaak was kritisch over de in de VS gevestigde bedrijf voor de ondertekening van deze verwarrende en tegenstrijdige afspraken.

“Uw klant [Cyanogen] niet eerlijk om ofwel Micromax of Shenzhen te laten zien. Als dit is hoe je verder wilt gaan, dat is verkeerd,” zei de Delhi High Court tot een raadsman Cyanogen’s. Maar dat deed het niet stoppen van het verbod op OnePlus van verdere verkoop. Echter, OnePlus heeft blijkbaar is gegeven het startsein om de gehele voorraad te verkopen van Cyanogen-telefoons, die beschikbaar zijn op Amazon. Micromax’s Yu

Maar OnePlus is niet klaar om te rollen en spelen dood nog. Gisteren vertelde de Delhi High Court, dat zijn versie van Cyanogen, CM11S, verschilt van degene die Micromax heeft gebruikt, en dit was niet onder de aandacht van de rechter die over de zaak heeft uitgesproken gebracht.

Rechtszaken uit elkaar, beide telefoons zijn momenteel beschikbaar in de markt, en OnePlus kan een klein beetje troost putten uit het feit dat de tech herziening blogs zoals eerst Plaats lijken de voorkeur te geven aan de OnePlus telefoon over de Micromax Yu Yureka, waarin staat dat “het is één van de de beste smartphones die we dit jaar hebben gezien, en zeker de betere van de twee Cyanogen smartphones “.

Dat gezegd hebbende, de OnePlus Indiase handset zal niet worden ontvangen elke Cyanogen updates. De Yureka, aan de andere kant, krijgt niet alleen updates, maar heeft ook een grote garantie, en wordt geleverd met een ton van functies en diensten op minder dan de helft van de prijs van de OnePlus One.

? Perth cop benaderd beperkt computer

Veiligheid;? Perth cop toegankelijk beperkt computer, Legal;? Koreaanse hooggerechtshof beslist ex-Samsung werknemer leukemie gevallen niet verwante werken, Enterprise Software;? Linus Torvalds ‘haat-liefde verhouding met de GPL, Banking; Google wil gegarandeerd onderhandelingen bescherming tegen Australië grote banken

? Koreaanse hooggerechtshof beslist ex-werknemer Samsung leukemie gevallen niet gerelateerd werk

? Linus Torvalds ‘haat-liefde verhouding met de GPL

Google wil gegarandeerd onderhandelingen bescherming tegen Australië’s grote banken