Gebruik uw iPhone om uw sleutels op te slaan in de cloud

Er zijn weinig dingen erger dat het verliezen van je sleutels of krijgen buitengesloten van een gebouw. A New York City startup wil dit probleem op te lossen met een digitale foto van uw sleutels opgeslagen in de cloud.

Apple; geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Voer KeyMe, een ingenieus service en iOS-app (gratis, App Store *) waarmee u foto’s van uw sleutels met behulp van je iPhone-camera te nemen en bewaar ze veilig in de cloud. Zodra uw “sleutels” worden opgeslagen met KeyMe, kunt u kopieën maken elk gewenst moment.

(* De service is exclusief voor iOS op dit moment, maar Android en Windows Phone-gebruikers die geïnteresseerd zijn in de dienst kan de KeyMe e-maillijst joing.)

Het is de cloud deel dat KeyMe glans maakt. Wanneer uw sleutels in de cloud kunt u eenvoudig een beveiligde digitale kopie te sturen naar een familielid of vriend die komt om te zorgen voor uw huisdieren (of planten). Hetzelfde geldt voor huurwoningen.

Er zijn drie manieren om de sleutels te krijgen van de dienst

Het is duidelijk dat de veiligheid is een punt van zorg, het laatste wat je nodig hebt is een kopie van uw sleutels zweven rond het internet. Gelukkig KeyMe neemt veiligheid zeer serieus. Bijvoorbeeld slaat het zo min mogelijk informatie. Het bedrijf geeft geen informatie die uw sleutel kan koppelen aan een specifieke locatie of lock op te slaan.

En het is niet triviaal om de sleutels van iemand anders te scannen (alias een ‘flyby’.) Beide zijden van een sleutel nodig om gefotografeerd te worden uit de ring en tegen een wit vel papier. Het bedrijf eist ook twee stappen om te registreren via de app en maakt gebruik van beveiligde credit card bevestiging. Het stuurt ook e-mailberichten bij elke belangrijke transactie die plaatsvindt.

Key opslag is volledig gratis en er is geen limiet aan het aantal sleutels die u kunt opslaan en op te slaan. Als je de weg geblokkeerd, het creëren van een reserve sleutel uit de wolk kost $ 19,99. Om een ​​kopie van een fysieke sleutel prijzen variëren van $ 2,99 tot $ 5,99, afhankelijk van het ontwerp.

Het enige dat echt nodig is 3D-printer ondersteuning volledig te zijn. KeyMe is niet compatibel met autosleutels maar beweert te werken met de meeste thuis en op kantoor sleutels. Meer details zijn te vinden in de KeyMe FAQ.

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval