De nieuwe MacBook Air met Haswell op de weg

Mijn laptop collectie is over te groter als ik kon niet doorgeven aan de nieuwe MacBook Air met de Haswell processor van Intel te krijgen. De nieuwe processor is krachtig en bijna een verdubbeling van de levensduur van de batterij van de nieuwe MacBook Air in vergelijking met de laatste generatie model. Die combinatie was te goed voor mij om te laten liggen, dus een 11-inch MacBook Air zal binnenkort aankomen op mijn deur.

Apple kondigde de nieuwe MacBook Air op de WWDC in San Francisco te veel fanfare. De buitenkant van het nieuwe model lijkt op de vorige generatie en er is niet echt veel engineers van Apple kan doen om de dunne, lichte laptop te verbeteren.

Het grootste update van de nieuwe MacBook Air wordt geleverd met de nieuwste processor van Intel, de Haswell. Ik heb graag mijn handen op een Haswell-uitgeruste laptop en ik ben opgewonden de MacBook Air zal dat apparaat. De Core i5 Haswell processor in de MacBook Air wordt standaard geleverd met een 1,3 GHz processor, maar een 1,7 GHz-optie beschikbaar is.

De Haswell processor upgrade van de afbeeldingen om de Intel HD 5000. Dit wordt gemeld tot 40 procent sneller dan de HD 4000 gebruikt in de meeste laptops vandaag.

De belangrijkste verbetering in de nieuwe MacBook Air is de verlengde levensduur van de batterij als gevolg van de Haswell processor. Apple citeert 9 uur voor de 11,6-inch model in vergelijking tot 5 uur in het vorige model. Mijn ervaring met de producten van Apple is de genoteerde levensduur van de batterij is erg dicht bij wat je eigenlijk krijgen, in tegenstelling tot het geval met een aantal andere leveranciers. Deze levensduur van de batterij zou me door een hele dag uit de buurt van een stopcontact, zelfs bij intensief gebruik.

De MacBook Air bestelde ik de volgende specs

Ik doorgegeven aan het upgraden naar de snellere processor als ik denk dat de standaard zal men voldoende krachtig zijn. Hoe sneller zou men ook een hit op die levensduur van de batterij, die ik ben niet bereid om risico. Upgraden naar 8GB geheugen zou leuk geweest zijn, maar ik voel dat ik kan krijgen door met de standaard 4 GB.

Ik koos voor de kleinste van de twee MacBook Airs als mijn belangrijkste focus ligt op de mobiliteit. Terwijl de 13-inch MacBook Air mooi met zijn hogere schermresolutie zou zijn, wil ik dat de kleinere, lichtere 11,6-inch laptop.

De nieuwe MacBook Air zal hier in slechts een paar dagen als Apple deze al is de scheepvaart. Dat is een les die andere bedrijven moeten leren van Apple. Het is altijd beter om direct te verzenden nadat het product aankondiging dan geven potentiële klanten de tijd om na te denken over het. Het werkte op mij.

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

WWDC ’13: Apple onthult iOS 7; MacBook Air veelbelovende ‘all-day’ levensduur van de batterij; Apple plots nieuwe Mac Pro; Het is de omzet, niet het marktaandeel, dat is het aantrekken van ontwikkelaars om iOS, Apple poetst OS X 10.9 Mavericks

11,6-inch scherm, 1,3 GHz Core i5 (Haswell), 4GB geheugen, 256GB SSD

Apple; geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone