Vrouw: “Ik ben allergisch voor Wi-Fi”, draagt ​​nu zilverpapier gezicht net als bescherming

Today’s London Daily Mail loopt de rekening van een 51-jarige vrouw die beweert extreme en invaliderend sensitiviith om Wi-Fi-netwerken en mobiele telefoons ook.

Banking;? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, Kunstmatige Intelligentie, Google DeepMind AI om artsen te helpen de behandeling van hoofd-halskanker, veiligheid, Sage data-inbreuk kunnen honderden zakelijke klanten beïnvloeden; Enterprise Software, Tech krijgt de Brexit blues vertrouwen slides

Sterker nog, ze draagt ​​soms gezichtsbescherming waardig van een imker.

We praten abou Sarah Dacre, 51.

“Wi-Fi of draadloze breedbandnetwerken, lijken de ergste zijn,” vertelt ze de Londense Daily Mail Victoria Moore.

“Voet gevolgd door mobiele telefoons – met name als ze worden gebruikt in een afgesloten ruimte – de basisstations van draadloze telefoons en gsm-masten,” aldus Moore.

“Ik moet de hoeveelheid tijd die ik op de computer of televisie kijken te beperken, en ervoor zorgen dat ik niet te veel huishoudelijke apparaten in een keer, want dat stelt me ​​ook.”

Sarah lijkt niet een vlok zijn. Ze is al een bankier en tv-producent.

“Nu heb ik geen inkomen, omdat ik niet kan werken en ik heb geen andere keuze dan om al mijn energie te wijden aan de bestrijding van meer over mijn allergieën uit te vinden”, zegt ze.

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

Google DeepMind AI om artsen te helpen de behandeling van hoofd-halskanker

Sage data-inbreuk kunnen honderden zakelijke klanten beïnvloeden

Tech krijgt de Brexit blues als het vertrouwen slides