Transformer falen haalt Fujitsu datacenter

Fujitsu heeft erkend dat een belangrijke macht transformator mislukking pakte haar Sunnyvale datacenter op 22 augustus. Het falen was niet in het datacenter zelf, maar in het onderstation dat stroom levert aan de inrichting en onder de controle van hun energieleverancier, niet Fujitsu.

Coud computergebruik heeft overspoeld veel IT, maar een van de onontgonnen gebieden van de tech en zakelijke wereld is de industrie cloud, met de nadruk op verticale markten en meer gespecialiseerde toepassingen.

Naast aandacht voor de noodzaak van N + 1 voeding provisioning voor kritische data centers, lijkt het erop dat de externe storing deed oorzaak cascading falen binnen het datacenter juiste. Fujitsu heeft aangekondigd dat het bezig was om de gevolgen van de stroomstoring op haar klantenbestand te minimaliseren en het inperken van de problemen veroorzaakt, maar er is geen aankondiging met betrekking tot de werkelijke problemen die de mislukking in het datacenter veroorzaakt of wat er is gedaan om herhaling te voorkomen geweest .

Ten minste één klant meldde dat hun Fujitsu cloud-diensten daalden met niet minder dan vijf dagen na de oorspronkelijke incident. Deze uitgebreide storing geeft een soort van mislukking in sierlijke shutdown strategie van het datacenter. Een eenvoudige externe stroomstoring zou hebben gegooid het datacenter op de noodstroomvoorziening, waar de procedures om sierlijk shutdown systemen moeten zijn geweest zonder de gebruiker gegevens of schadelijke toepassingen te verliezen indien werd vastgesteld dat de primaire stroom niet kon worden hersteld binnen de functionele bereik van de UPS-systemen.

Zoals de meeste commerciële datacenters te behouden UPS-systemen en de generator back-ups die stroom kan leveren voor onbepaalde tijd moet er voldoende brandstof te zijn, de problemen met de klantenservice wordt hersteld geven ofwel aanzienlijke cascading schade die wordt veroorzaakt door de externe transformator probleem of een probleem met de interne procedures binnen de Fujitsu datacenter voor het omgaan met stroomuitval.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen, Data Centers; Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

speciale feaure