Tesla’s Elon Musk neemt op Twitter in de zoektocht naar slimme auto ingenieurs

Tesla chief Elon Musk heeft genomen om Twitter direct aanspreken voor ingenieurs geïnteresseerd in het werken met hem op de onderneming Autopilot zelf-rijdende auto softwareontwikkeling.

De 44-jarige miljardair ondernemer gepost een aantal berichten op Twitter microblogging-platform in een poging om nieuw talent voor de Tesla Autopilot project te vinden. Musk zei dat hij wil aan aanvragers die zie “hardcore software engineers,” maar ze hebben geen eerdere ervaring in het werken met auto’s tot Autopilot te sluiten nodig.

Autopilot is de reactie van Tesla’s aan de verschuiving in de auto-industrie, die het transformeren van onze voertuigen in de computersystemen van plaats van gewoon een handmatige manier van A naar B.

Connected autotechnologie is gekomen in sprongen en grenzen in de afgelopen jaren. Het is nu niet ongewoon om nieuwe voertuigen uitgerust met internet verbonden infotainment dashboards, naar achteren gerichte camera’s die ons helpen omkeren park, sensoren die bestuurders waarschuwen wanneer ze te dicht bij obstakels of ingebouwde kaart en GPS-systemen te zien.

Beyond rijhulpsystemen, heeft het idee van zelf-rijden auto’s geboren. Google is een van de vele bedrijven onderzoeken hoe sensoren en mapping-technologie kan worden gebruikt om direct auto’s om veilig te rijden op de weg met een minimum aan menselijke interactie en Tesla is het verkennen van dezelfde routes.

Autopilot is een geautomatiseerd systeem dat de Model S Tesla voertuig maakt het mogelijk om te sturen binnen rijstroken, lanen automatisch veranderen na een simpele tik op de knop, en het beheer van de snelheid zonder input van de bestuurder door middel van cruise control. Daarnaast kan Autopilot verzorgen van het parkeren automatisch door parallel parkeren en waarschuwen bestuurders wanneer een ruimte beschikbaar is.

De Tesla chef zei dat de wervingscampagne die nodig zijn om het opvoeren van de Autopilot team en versnelling van de realisatie van de “algemene volledige autonomie ‘in voertuigen was. Musk zal interviewen kandidaten persoonlijk als de behoefte aan geschoolde technici een “super hoge prioriteit” voor de ondernemer is geworden.

Geïnteresseerd ingenieurs aan te vragen met een monster van hun werk en worden niet beperkt door hun locatie.

Terwijl de chauffeurs kunnen genieten Autopilot technologie, moeten ze nog steeds hun handen aan het stuur te houden. Helaas voor Model S bestuurders in Hong Kong, zoals sommige gebruikers deze instructie hebben genegeerd Autopilot is nu draadloos is uitgeschakeld in reactie op de regering bezorgdheid over de veiligheid in het verkeer.

Lees verder: Top picks

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

3D-printen handen op: Houtwerk

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Top gadgets en accessoires voor hardware en gegevensbeveiliging; Hoe maak ik een effectief team Red enterprise hack te lanceren; In kielzog van Ashley Madison’s, hier is een man het verhaal van seks, verdriet en afpersing; Uw bedrijf heeft een data-inbreuk geleden. Wat nu,? 10 dingen die u niet wist over de Dark Web

? Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, 3D Printing; 3D printing handen op: Houtwerk; Banking; CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, innovatie, Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent?

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent