Qihoo 360 lanceert image zoekdienst

China’s Qihoo 360 heeft officieel begonnen met de beta versie van zijn foto zoekdienst, beschikbaar als een instrument in het kader van haar So.com zoekmachine.

Het beeld zoekservice beschikt over geen reclame, volgens het bedrijf in een rapport woensdag door China Tech News. Qihoo heeft plannen om meer verticale serch diensten in de nabije toekomst toe te voegen, het artikel vermeld.

China Tech News wees erop het bedrijf zoekfunctie was “nog zwak”, en op dit moment uitsluitend bedoeld zoekopdrachten voor W eb pagina’s, nieuws, muziek, kaarten en video’s – nauwelijks genoeg om tegemoet te komen aan gediversifieerde vraag naar software en gelokaliseerde zoekopdrachten.

Qihoo, die zich als een Internet security software provider had gevestigd, gestart met een zoekdienst; augustus vorig jaar. Dit zag er naar schatting 5 tot 10 procent marktaandeel te winnen, eroderen zoekgigant Baidu’s leidende positie van rond de 70 procent.

Rivaal Baidu heeft zich stilletjes het testen van een nieuw gezicht r ERKENNING zoekmachine-systeem, volgens een rapport maandag door TechWeb. De service gelegen op shitu.baidu.com kunnen gebruikers zoekopdracht uit te voeren via het uploaden van foto’s of URL’s, in plaats van convential input via trefwoorden

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september