economische strategie van Sydney verleent grotere focus op het opstarten ruimtes

Sydney startup-industrie is ingesteld om meer aandacht te ontvangen, volgens ontwerp van documenten die de strategie van de stad voor de economische ontwikkeling te schetsen.

Als onderdeel van de stad ontwerp van Sydney’s Economic Development Strategy (PDF), creatieve en digitale industrieën zijn ingesteld om meer aandacht te ontvangen, met actieplannen nu gepland om te worden ontwikkeld voor de sectoren. Met name de strategie identificeert digitale bedrijven, in het bijzonder als een centraal onderdeel van de doelstellingen van een “groen, globaal, en verbonden” stad.

Op dit moment, echter, het ontwerp strategie erkent dat deze sectoren worden geconfronteerd met grote uitdagingen in het aanbod van betaalbare ruimten, ondanks dat het onlangs, openstelling en het ondersteunen van co-werkplekken, in Oxford en William straten.

Het identificeert momenteel Ultimo-Pyrmont, Eveleigh (als gevolg van de Australian Technology Park-complex) en Green Square als digitale industrie hubs van de stad. Voor de Ultimo-Pyrmont hub in het bijzonder, de stad van Sydney is van mening dat bijna 20 procent van de werknemers in het gebied werkzaam zijn in de digitale economie. Bovendien, in alle bedrijfstakken, kleine bedrijven (met minder dan 20 werknemers) make-up meer dan 80 procent van alle bedrijven in Sydney.

Onderdeel van het actieplan voor deze industrieën zal worden gekeken naar het uitbreiden van hun werk in de openstelling van ruimten voor de lokale tech industrie nog verder.

Aanvullende initiatieven omvatten de mogelijkheid van het uitrollen van verdere subsidie ​​en sponsoring programma’s, maar ook investeren in infrastructuur.

De stad Sydney heeft ook ontwerp-actieplannen voor de retail en de toeristische sector, die waarschijnlijk zal hebben een soortgelijke structuur om de plannen voor de creatieve en digitale industrie. Deze tocht, evenals de strategie, staan ​​open voor inzendingen tot 30 september.

Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO

Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie training

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Waarom de Chinese India’s Hike boodschapper hebben omgevormd tot een eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren

Wolk, Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO; Start-Ups, Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie opleiding; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce strijd; Start-Ups ; Waarom de Chinese India’s Hike bode in een eenhoorn hebben getransformeerd en wat WhatsApp kunnen leren