echte uitdaging? Samsung’s is duurzame groei mid-tier in China, India

Iedereen begroet de Android koning. Ondanks zorgen, Samsung heeft zijn beste winst geboekt in bijna twee jaar voor het tweede kwartaal van dit jaar, gesteund door een sterke verkoop van zijn vlaggenschip telefoons Galaxy S7 en S7 Edge, de voortzetting van de sterke streak is bereikt voor Q1.

situatie van Samsung lijkt duidelijk verschillend van andere Android-fabrikanten, zoals Blackberry en LG, die zijn versluiering relevant te blijven.

Maar de waarheid wordt verteld, sterke cijfers van de Zuid-Koreaanse tech reus werd bereikt door meedogenloze reorganisatie. Velen in de mobiele divisie werden ontslagen. Er waren kostenbesparingen. China’s operatie werd vernieuwd en gestroomlijnd, met een sterkere nadruk op online telefoon distributie en de bevordering van de mid-tier telefoons.

En de druk zal waarschijnlijk niet verminderen, of nooit voor Samsung in de tweede helft van 2016 en de komende jaren.

Samsung is druk lanceringen voor haar vlaggenschip telefoons sinds de aantekening 5 op de bottom line te beschermen.

Tot de Galaxy S4, het vlaggenschip telefoons neiging om duurzame omzet laten zien door twee kwartalen, maar sinds de S5, de gemiddelde levensduur van de omzet is ongeveer een kwart en een half, wordt gevraagd de Zuid-Koreaanse bedrijf aan te dringen op snelle start voor de Note (augustus ) en Galaxy S7 (maart).

Deze trend zal waarschijnlijk blijven, maar dringen aan op een eerdere lancering volgend jaar weer zal de waarde van het vlaggenschip telefoons te devalueren. Maar Samsung kan geen andere keuze te hebben. De deadline is ook een enorme druk op het product design team van de mobiele divisie in een reeds creativiteit verstikkende milieu.

Ondanks dat het een sterke verkoper, heeft de Note-serie nooit de omvang van zijn kleinere neef, de S-serie op elkaar afgestemd. De komende Note 7 zal inderdaad een grote impuls voor de winst in het derde en vierde kwartaal, dankzij de relatief hogere prijskaartje dan de S-serie, ondanks de verwachte, kleiner volume (verhouding van de omzet heeft consequent 3 zijn: 1 voor de S en Note). Maar voor het derde kwartaal tot overeenkomen met die van de tweede, een aanhoudende verkoop voor de S7 nodig is, plus de initiële verkoop van de Note 7 opening.

Het goede nieuws is dat de tech reus de productie probleem voor de randen scherm is verdwenen. Opbrengst percentage is aanzienlijk verbeterd sinds de S6 en S6 Edge Edge + en er zal geen knelpunt in het aanbod dit keer voor de Note zijn.

Dus zelfs als de Note 7 is de beste Note ooit met een dual-edged scherm, dat hulp moet nog van zijn mindere broers en zussen, de mid-tier en low-tier telefoons te vechten in China en India.

Het wordt vaak opgemerkt dat de “globale” smartphone markt een ware duopolie van Samsung en Apple is geworden. Dit was waar een paar jaar geleden, toen Samsung en Apple de bovenste plek van het marktaandeel zou stelen, heen en weer in de Verenigde Staten als één vrijgegeven van de nieuwe vlaggenschip telefoon.

De VS nog steeds goed voor het grootste deel van de omzet voor Samsung, zoals de recente duurzaamheid jaarverslag laat zien, en het is goed nieuws voor het bedrijf dat het daar goed presteert.

In het algemeen, wat er in de VS gebeurde in elke andere markt toen. Maar nu niet meer. “Global” niet China en India, waar de consument koopt patroon vrijwel volledig is veranderd aan de lokale producenten te bevorderen. China is de belangrijkste markt hier, en de lokale verkopers Xioami, Huawei, OPPO, Viov en OnePlus zijn uiterst competent concurrenten.

Een senior executive van Samsung, die weigerde te worden genoemd, drong eerder dit jaar dat het bedrijf “economisch van de verkoop” strategie zal toelaten om een ​​sterke positie in China te handhaven. Maar dit lijkt niet het geval te zijn wanneer er geen vraag over de vraag of de Chinese ontworpen telefoons zijn goed, zoals aangegeven in de P9 Plus en P9, ze zijn eigenlijk vrij geweldig. En ze hebben een sterk, zo niet sterker, distributiekanaal binnen hun eigen land dan Samsung en een net-als-zware tas.

Een sterke regelgeving en anti-Chinese sentiment in de VS zal waarschijnlijk voorkomen dat Chinese leveranciers – zelfs de schijnbaar onstuitbare Huawei – binnenkomen of slagen er al geruime tijd, die zal vertalen in meer en meer goede producten in China. Chinese markt is misschien verzadigd, maar niet in de mate van Europa of de Verenigde Staten.

India is in meer dan augurk China. Het probleem is dat ondanks zijn grootte, India is niet dat veel van een robuuste markt in vergelijking met China. Samsung’s lower tier daar doet het goed, en Tim Cook heeft India bezocht om toenadering te maken, maar het is de vraag hoeveel van de winst, geen inkomsten, deze verkoop dragen.

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice; iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren;? Korea’s Minkonet zet inheemse object advertenties boven de VR streaming-dienst, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Flagship telefoons zal blijven het leeuwendeel bijdragen aan de winst van Samsung, maar als het zo zeker te vallen in de komende jaren met de verzadiging van de markt, het bedrijf nodig heeft om de juiste balans van de mid-tier voor duurzame leiderschap te vinden.

En Samsung de kroon is altijd meer precair zijn dan Apple’s, omdat het draait Android. Huawei lijkt al comfortabel klaagt Samsung, dus het veel eerder dan iedereen verwacht wanneer ze concurreren in een markt buiten China zou kunnen zijn. Er zal geen rust voor Samsung Mobile dan.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Note-serie bijna een redder

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Mid-tier in China, low-tier in India