? CoreOS toont OpenStack kan worden uitgevoerd als een container met Kubernetes

AUSTIN, Texas –At de Top van OpenStack, CoreOS CEO Alex Polvi nam het risico van het runnen van een live demo van OpenStack in een container wordt beheerd door Kubernetes, Google’s container management systeem. Hij won zijn inzet. Het liep perfect voor het publiek van ongeveer 7.000 ontwikkelaars.

CoreOS aangetoond dat u een hele OpenStack cloud binnen een container kan draaien.

Naast gewoon hardlopen OpenStack, Polvi toonde hij kon doden OpenStack instances en het systeem hen zou automatisch opnieuw op. Daarnaast was hij in staat om OpenStack opstellingen te werken in real time. Probeer dat maar eens met uw gebruikelijke cloud software stack!

Deze nieuwe mashup van containers en cloud heet Stackanetes. CoreOS bleek uit dat u implementeren en beheren OpenStack als containered applicatie. Als een container onder Kubernetes, kan Stackanetes worden gebruikt voor het dynamisch beheer, self-healing implementaties, upgrades en pijnloos te leveren.

Vereenvoudigd beheer van de levenscyclus van OpenStack diensten vanuit implementaties om upgrades; Single platform voor consistent beheer van zowel IaaS en container workloads; mogelijkheid om eenvoudig te schalen, te bedienen en te zorgen voor veerkracht van OpenStack IaaS binnen hun datacenteromgevingen

Het is nog niet voorbij voor Windows en apparaten. Maar de toekomst van Microsoft is in toenemende mate over de cloud en abonnementen, zoals de financiële en zakelijke prioriteiten te tonen.

Hoewel het klinkt geweldig – een groot project als OpenStack die in een container – als Polvi meerdere keren tijdens zijn keynote zei: “het is belangrijk te onthouden dat OpenStack is gewoon software.” Het kostte de CoreOS team slechts drie weken de tijd om het te bouwen. De Stackanetes code zal binnenkort worden vrijgegeven op GitHub.

Wat de toekomst betreft, zal CoreOS werken met de OpenStack community om Stackanetes integreren in upstream OpenStack. Vandaag is er een prototype is beschikbaar voor Kubernetes-managed OpenStack op CoreOS’s Tectonic.

Terwijl de demo was erg cool, dit was niet alleen een “Gee-Whiz ‘demo. Tectonic, CoreOS ‘technologie stack voor het implementeren van containers in de productie, is gebouwd op CoreOS Linux en de Kubernetes cluster management platform, die een scala aan tools voor het implementeren, monitoren en beheren van applicaties en infrastructuur pakketten. Met “Stackanetes” op Tectonic, bedrijven kunnen profiteren van

Met Stackanetes op Tectonic, CoreOS verklaard dat dit haar eerste grote verhuizing naar Google’s Infrastructure for Everyone Else (GIFEE) brengen – een hyperscale, applicatie-gerichte stijl van het beheer van de infrastructuur die zich richt op gedistribueerde systemen, beveiliging en beschikbaarheid – aan private, cloud ontwikkelaars en beheerders.

Stackanetes is onze eerste grote stap in het brengen van GIFEE aan de OpenStack community, “zei Polvi.” Met deze volgende stap voor de ontwikkeling van OpenStack op Kubernetes via Tectonic, kunnen bedrijven beginnen te evalueren en brengen hun OpenStack omgevingen langs hun reis naar GIFEE.

CoreOS brengt end-to-end trusted computing voor containers; CoreOS releases Tectonic beta voor een snelle Kubernetes implementaties; Google brengt Kubernetes 1.0: Container management zal nooit meer hetzelfde zijn

Virtualisatie, VMware vSphere versterkt, actualiseert Horizon, Workspace ONE producten, Cloud, volgende spel VMware’s: alle wolken Managing for ondernemingen; datacenters; Nutanix koopt PernixData, Calm.io in een verhuizing naar de cloud ambities te ondersteunen, Data Centers, Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics

Craig McLuckie, Cloud Inheems Computing Foundation voorzitter, en Google Group Product Manager, overeengekomen:. “Cloud native apps zijn efficiënter, beter schaalbaar en gemakkelijker te bedienen door het brengen van een eerste klas wolk inheems management framework voor OpenStack, Stackanetes brengt deze bevoegdheid aan de Enterprise Hybrid Cloud en alle klassen van applicaties. ”

We hebben de kracht van Kubernetes gezien uit de eerste hand in de OpenStack community “, zegt Mark Collier, de OpenStack Foundation COO in zijn keynote.” Onze recente OpenStack Gebruiker Survey bleek dat Kubernetes is de meest populaire methode voor het beheer van apps op OpenStack wolken. “Zo ik vermoed dat veel OpenStack gebruikers zal geven Stackanetes een keer te proberen.

 verhalen

VMware vSphere versterkt, actualiseert Horizon, Workspace ONE producten

VMware’s volgende spel: het beheren van alle wolken voor bedrijven

Nutanix koopt PernixData, Calm.io in een verhuizing naar de cloud ambities te versterken

Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics