? Australië om te zetten in cashless society in 2022: Westpac

Nieuw onderzoek door Westpac heeft voorspeld dat Australië’s afhankelijkheid van smartphones zullen zien van de natie geld vrij te zijn in 2022.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; NBN zal Australië in een ‘leidende positie’: Bill Morrow; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; quantum computing kan hebben gescoord in Australisch onderzoek subsidieronde

In de Westpac Cash gratis rapport, een op de drie Australiërs maken al gebruik van hun smartphone om hun financiën te beheren. In feite is 79 procent van de respondenten het erover eens dat met behulp van hun smartphones te maken van een elektronische betaling zal een standaard geworden, hetzelfde aantal mensen ook over eens dat de mogelijkheid om te betalen voor een item met behulp van een app zal de norm worden.

Inmiddels is 81 procent zei dat de mogelijkheid om pre-order een item met behulp van een app voordat picking it up zal de norm worden in het rapport vermeld.

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Het rapport benadrukt 53 procent van de betalingen door de Australische smartphone-gebruikers zijn al cashless.

Westpac hoofd van de deposito’s van de consument Elliot Smith zei dat in het licht van het rapport, is het belangrijk voor Australische bedrijven vandaag de dag om klanten in staat te stellen de manier waarop ze willen betalen.

“Australische bedrijven moeten innovatief zijn en digitale oplossingen in bestaande aanbod of het risico wordt afgebouwd uit de markt te integreren. Meer dan vier op de vijf (83 procent) van de Australiërs het erover eens die bedrijven die geen digitale aanbod geven wel zal worden achtergelaten, ” hij zei.

Banken in Australië zijn al begonnen om technologieën te leveren om te voorzien in de cashless markt. Bijvoorbeeld, in april 2014 Commonwealth Bank of Australia introduceerde de eerste kaartloze ATM geldopname dienst in het land. Westpac volgde snel na, het uitrollen van hun kaartloze geldautomaten voor klanten. Dit betekende dat de klanten hun smartphone kunnen gebruiken om een ​​unieke code te verkrijgen alvorens het te gebruiken om een ​​kaartloze terugtrekking te maken.

Op hetzelfde moment, de technologie achter de tap en ga betalingen op smartphones wordt continu ververst. In maart, Commonwealth Bank ververst haar mobiel bankieren app om klanten in staat stellen op een Android-telefoon met near-field communication (NFC) loopt KitKat 4.4 en hierboven om tap te maken en ga betalingen.

Naar aanleiding van de voet achter, Westpac kondigde in april dat de eigenaren van de Samsung Galaxy S6 en S6 Edge in staat aan te boren en te betalen uit hun apparaten zou zijn. Deze functie is momenteel ook beschikbaar voor Westpac klanten die eigenaar zijn van de Samsung Galaxy S4, Galaxy S5, S5 Mini, Galaxy Alpha, noot 3, noot 4, en Note Edge handsets.

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar