ZipTel lijsten op ASX na het voltooien van reverse listing

Internationale pre-paid reizen sim provider AussieSim is begonnen met de handel op de Australian Stock Exchange (ASX) als ZipTel na het voltooien van de omgekeerde overname van koopwaar Sports Company, Skywards.

In januari, Skywards opgenomen in een bindende overeenkomst tot 100 procent van AussieSim verwerven – effectief waardoor deze lijst op de ASX, gebruik te maken van Skywards bestaande vermelding.

Als onderdeel van het proces, ZipTel was in staat om te verhogen dan de maximale bedrag van AU $ 5.000.000, die het bedrijf zei te wijten was aan “sterke steun van een aantal vooraanstaande institutionele beleggers”.

Mededelingen over de, voorgenomen overname, werd in eerste instantie in mei toen het bedrijf had een trading halt toe te roepen, en de overtekend offer werd aangekondigd.

Mede-oprichter van AussieSim en ZipTel CEO Bert Mondello zei dat nu de focus van het bedrijf is om de markt bewustzijn en groei van haar AussieSim Brand verhogen.

“Met onze aandelen vandaag te beginnen de handel op de ASX en met onze recente succesvolle overtekend $ 5m kapitaal aan te trekken achter ons, is ZipTel nu volledig gefinancierd om onze groeistrategie in de wereldwijde mobiele roaming afzetmarkt, die naar verwachting groeien van 20 procent per jaar voor te streven de komende drie jaar en meer dan US $ 80000000000 in 2017, “zei hij.

We kijken uit naar de uitrol van een aantal marketing initiatieven in de komende zes maanden, zodat onze nieuwe aandeelhouders kunnen profiteren van onze positie in deze wereldwijde groeimarkt.

Het bedrijf zei dat het zal zich richten op de groei van de omzet AussieSim’s door middel van verschillende marketing initiatieven, waaronder het verhogen van de online bereikbaarheid door middel van zoekmachine optimalisatie en uitbreiding van het aantal verkooppunten in heel AustraliĆ«.

Samen met dit, het bedrijf van plan om te investeren in de ontwikkeling van haar mobiele gebaseerde VoIP-applicatie, ZipT, ontworpen om gebruikers in staat om internationale gesprekken vanaf hun mobiele telefoons te maken. Het is gepland voor een lancering in september, en de belangrijkste distributieovereenkomsten met Mpire Network en AppPharm zijn reeds ondertekend.

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in BraziliĆ«, Telco’s, Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

? M2M markt stuitert terug in Braziliƫ

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice