Wi-Fi Passpoint poetsmiddelen provisioning, beleid

De Wi-Fi Alliance, een industrie consortium dat zich ontwikkelt en promoot standaarden voor draadloze netwerken, heeft nieuwe functies in de PassPoint standaard aangekondigd voor de vereenvoudiging van beveiligde toegang tot netwerken.

BYOD-beleid; New Tablet Purchase Checklist; Microsoft’s nieuwste mobiele platformen terug te brengen meer business-vriendelijke kenmerken; Het beheer van de instroom van Apple-apparaten op de werkplek

Passpoint heeft als doel om het proces van het verbinden met Wi-Fi-netwerken naadloos door de authenticatie van de gebruiker met een account op basis van een bestaande relatie, maken zoals mobiele drager of breedband ISP van de gebruiker. Deze bedrijven leggen aanbevolen roaming-overeenkomsten met Wi-Fi-netwerk operators zoals Boingo, Comcast, grote universiteiten en zelfs openbare instellingen zoals de stad San Francisco. Het kan zelfs werkgever gebruiker.

Het eindresultaat moet een ervaring zoals die van een mobiele telefoon: Je komt in het bereik van een Passpoint-enabled Wi-Fi-netwerk en het apparaat automatisch verbinding, zelfs als het nog steeds in je zak. Alle aansluitingen zijn beveiligd met WPA2-Enterprise, die een niveau van beveiliging die vergelijkbaar is met die van de cellulaire netwerken.

De aankondiging beschrijft drie nieuwe functies die zijn toegevoegd aan Passpoint. Ten eerste is er een on-the-spot rekening provisioning faciliteit. Als de gebruiker een rekening bij de Wi-Fi-provider of vennootschappen waarmee dat provider roaming-overeenkomsten heeft, zal Passpoint hen in staat stellen om een ​​account toen en daar, op het apparaat, en de transactie is nog steeds veilig.

Passpoint nu ook operator beleid instellingen, uitgevoerd door middel van 802.11u extensies. Dit betekent dat de rekeninghoudende entiteit regels instellen hoe de gebruiker verbinding. Het kan routing voorkeuren instellen of geef de voorkeur draadloos netwerk providers. Het kan een verbinding op basis van de prestaties van de verschillende beschikbare terugreizen kiezen. Als een werkgever waren de exploitant, is het misschien verbindingen via VPN van de organisatie vereisen.

Exploitanten van mobiele netwerken te gebruiken Wi-Fi om de belasting van het mobiele netwerk, een proces genaamd mobiele data offloading verlichten. Dit is meestal een overwinning voor de gebruiker ook, zoals Wi-Fi is waarschijnlijk betere prestaties te geven. Mobiele operators krijgen om hun dekking uit te breiden door middel van routing overeenkomsten met Wi-Fi diensten en abonnees niet-SIM-apparaten te bereiken. Spreken van dergelijke apparaten, Passpoint is ook om alleen Wi-Fi-apparaten relevant. Het maakt de openbare Wi-Fi-ervaring gemakkelijk en veilig. Vast en Wi-Fi alleen netbeheerders krijgt ook de groothandel overcapaciteit door middel van roaming-overeenkomsten.

Beveiliging in Passpoint kan vrij hoog zijn. SIM-gebaseerde apparaten, meestal mobiele telefoons, kan worden geverifieerd gebaseerd op de SIM-ID, die dezelfde ID gebruikt voor het cellulaire netwerk. Alle Passpoint aansluitingen zijn beveiligd met WPA2-Enterprise voor authenticatie en connectiviteit, en Passpoint verbetert WPA2-Enterprise door het toevoegen van functies om gemeenschappelijke aanvalsmethoden in openbare Wi-Fi-implementaties te beperken.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer