Weekend Stuff: Twitteren huizen en eco rapportage

Een paar weken terug heb ik ontmoette James Governor, Chris Dalby en Mark Charmer in Londen. James zal goed bekend bij sommige lezers als de onbezonnen, uitgesproken analist die heeft vertakt in eco problemen met Greenmonk. Chris is een geek die een huis dat Tweets heeft (zie 1 minuut video hierboven.) Chris is een van de toonaangevende verlichting achter Thuis Camp. Volgens de blurbs

Banking;? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, Kunstmatige Intelligentie, Google DeepMind AI om artsen te helpen de behandeling van hoofd-halskanker, veiligheid, Sage data-inbreuk kunnen honderden zakelijke klanten beïnvloeden; Enterprise Software, Tech krijgt de Brexit blues vertrouwen slides

Thuis Camp is een unconference over het gebruik van technologie om te monitoren en automatiseren van het huis voor groener gebruik van hulpbronnen en om kosten te besparen. Dit gaat over lage energie-apparaten en servers, het verminderen van uw elektriciteitsrekening, het monitoren van uw muis vallen, domotica, het monitoren van uw waterverbruik, het gebruik van zonne-energie. Dit is een hack dag.

Mark hoofd van de Beweging Design Bureau, een denktank over de toekomst van de beweging. Hij is tevens mede-oprichter van Akvo, die wordt trialling open source technieken voor waterprojecten waar ze het meest nodig zijn.

Meer dan 45 minuten hebben we gesproken over energievraagstukken, het falen van systemen voor de melding, de nieuwe stijl van de rapportage die door grote ondernemingen en manieren nodig zal zijn om terug controle over uw energieverbruik te nemen.

Ik heb betoogd dat het niet de grote consulting activiteiten die de aard van de radicale veranderingen die nodig zijn om te passen in de nieuwe economie, maar de kleinere winkels van vrijdenkers zal brengen. De video collectie van zeven films is te vinden op mijn YouTube-kanaal en geeft inzicht in hun denken over deze kwesties. De video’s variëren in lengte van 1 minuut tot 4 minuten 11 seconden.

Genieten

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

Google DeepMind AI om artsen te helpen de behandeling van hoofd-halskanker

Sage data-inbreuk kunnen honderden zakelijke klanten beïnvloeden

Tech krijgt de Brexit blues als het vertrouwen slides