Wall Street slams tech over het verzuim van bailout wetsvoorstel

Wall Street reageerde scherp op het nieuws dat het Congres niet in geslaagd om deze morgen een $ 700.000.000.000 bailout wetsvoorstel, het verzenden van de Dow Jones Industrial Average in een neerwaartse duik meer dan 777 punten. De tech-zware Nasdaq, niet immuun voor de financiƫle rimpel-effect dat voortkomt uit de financiƫle crisis, daalde met meer dan 9 procent op het nieuws, onder leiding van Apple, die een onmiddellijke pak slaag nam en viel bijna 18 procent na brokers snijden in hun ratings . Ook Google, Dell, IBM, Microsoft, Yahoo en Intel zag ook scherp stort als het nieuws te raken. (Zie ook: Apple: Is het echt een recessie proof Wall Street zegt nee?)

Apple; geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

(Yahoo Finance: Quotes grafiek na sluiting van de markt van vandaag.)

Ik heb een aantal grafieken van wat er met de voorraad van een aantal van de grote tech bedrijven geplaatst. Larry Dignan werkt aan een entry die dichter bij de impact van het nieuws van vandaag op de tech-sector er uitziet en zal het snel plaatsen.

APPLE: Onderaan bijna 18 procent te sluiten op $ 105,26 (Klik grafiek om te vergroten.)

GOOGLE: een daling van meer dan 11 procent te sluiten op $ 381,00 (Klik grafiek om te vergroten)

IBM: Onderaan 4,15 procent te sluiten op $ 114,46 (Klik grafiek om te vergroten)

INTEL: een daling van meer dan 10 procent te sluiten op $ 17,27 (Klik grafiek om te vergroten)

MICROSOFT: Onderaan bijna 9 procent te sluiten op $ 25,01 (Klik grafiek om te vergroten)

DELL omlaag meer dan 9 procent tot $ 15,41 (Klik grafiek om te vergroten)

YAHOO: een daling van meer dan 10 procent te sluiten op $ 16,88 (Klik grafiek om te vergroten)

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval