Waarom zou Apple maak je een 7-inch iPad? De kinderen

Terwijl Apple producten altijd koel zijn geweest onder studenten (zelfs terug in het stenen tijdperk, toen ik een undergraduate was), werd het bedrijf echt een mainstream aanwezigheid wanneer de iPod, en dan de iPhone, werd hits met middelbare scholieren, dan tweens, en zelfs de lagere school kinderen. (Als je geen kinderen hebt, geloof me op dit punt.)

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, hardware; Terwijl de wereld kijkt iPhone 7, Apple werkt stilletjes iPad range, Apple, Apple iPhone 7 evenement: Door de nummers, Apple, Hoe om te kijken naar de iPhone van Apple event vandaag live

Kinderen hou ook van de iPad, maar als gevolg van de hogere prijs, zijn ze meer kans om te “lenen” tablet van hun ouders dan het leren van zijn – dat wil zeggen, het spelen van games – op hun eigen. En dat feit alleen al kan verklaren terwijl Apple lijkt te zijn klaarmaken van een kleinere iPad, ondanks Steve Jobs ‘beruchte diss van 7-inch tablets. (Hoewel particulier, hij kan zijn meer ontvankelijk zijn.)

Het bewijs van dat gevoel komt in een recente peiling van CouponCodes4u. Terwijl een overweldigende meerderheid van de respondenten – 78 procent – zei ze liever krijgen de komende iPhone 5 (of wat Apple van plan is om het te noemen) is dan een mini iPad, 21 procent zei dat ze zou overwegen de aanschaf van een kleinere iPad voor hun kinderen. Van de ondervraagden, 39 procent had al een iPad, wat kan verklaren waarom er niet veel enthousiast over een 7-inch iPad – maar ook verklaren waarom meer dan een vijfde van de respondenten zou denken van het kopen van een voor hun kinderen.

Je zou niet denken dat een bedrijf als chic (althans in tech kringen) als Apple zou zich verlagen tot het maken van product beslissingen op basis van 10-jarigen, maar het is volkomen logisch in termen van groeiende haar marktaandeel. Kijk niet verder dan de iPod Nano voor een goedkopere, kleinere versie van een dure Apple product dat meer kans zou zijn van een kind Kerstmis of verjaardagscadeau dan de full-sized broer of zus. Zelfs als er niet lijkt te zijn enorme vraag van de consument voor een worden “iPad Mini,” het bedrijf niet wil meer kinderen te zien spelen van hun eigen Amazon Kindle Fire of Google Nexus 7 tablets in plaats van het grijpen van de iPad uit de buurt van hun ouders.

Zou u een kleinere iPad te kopen voor uw kind? Denk je dat een mini-iPad zou een grote hit onder de jongere gebruikers? Laat ons weten wat uw gedachten in de sectie Talkback hieronder.

[Via TabTimes]

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

Terwijl de wereld kijkt iPhone 7, Apple werkt stilletjes iPad range

Apple iPhone 7 evenement: Door de nummers

Hoe om te kijken naar de iPhone van Apple event vandaag live